Deniz Akkaya'nın sürpriz beraberliği!

Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde Mikonos’a tatile gittiği Gökmen Şeynova’yla yeni bir aşka yelken açtı. Güzel sunucu ile genç iş adamının aşkının mimarı ise Kerem Tunçeri’den ayrılan Aslışah Alkoçlar...

Deniz Akkaya'nın sürpriz beraberliği!
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre aşk hayatındaki hızına yetişilemeyen Deniz Akkaya, karda yürüyüp izini belli etmedi… Gönül defteri hayli kalabalık olan Akkaya, bugüne kadar Cem Yılmaz, Teoman ve Efe Önbilgin gibi birçok ünlüyle birlikte olduktan sonra gönlünü Murat Varol'a kaptırmıştı. Varol'la aşkı olaylı bir şekilde biten eski manken, geçtiğimiz yıl Yunanlı sevgilisi Haris ile 2017 yazında evleneceğini söylese de sağ gösterip sol vurdu. Geçtiğimiz hafta sosyetik Aslışah Alkoçlar'ın da aralarında olduğu arkadaş grubuyla Yunanistan'ın gözde adası Mikonos'a giden Akkaya'nın gönlünü tekstilci işadamı Gökmen Şeynova'ya kaptırdığı ortaya çıktı.

Deniz Akkaya'nın sürpriz beraberliği!

Deniz Akkaya ve Gökmen Şeynova'nın bu samimi pozu aşkın kanıtı gibi...

HER YERDE EL ELE GÖZ GÖZE

Gözlerden uzak bir şekilde tatil yapan çiçeği burnunda aşıkların her yerde ele ele kol kola oldukları öğrenildi. İlişkilerini şimdilik herkesten saklayan ikilinin aşkının mimarı ise özel hayatında mutluluğu bir türlü bulamayan sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar… Öyle ki Alkoçlar, eski basketbolcu Kerem Tunçeri'yle ayrılmasına neden olan Mikonos tatilinde iddiaya göre yakın dostu Şeynova'yla Deniz Akkaya'yı tanıştırıp onlara çöpçatanlık yaptı.

BU KEZ TEMKİNLİ

Eski aşkı Efe Önbilgin'den 'Ayşe' adında bir kızı olan Deniz Akkaya'nın aşk hayatında sürekli hüsrana uğramasından dolayı yeni ilişkisinde temkinli davrandığı öğrenildi.

Deniz Akkaya'nın sürpriz beraberliği! - Resim : 2

Deniz Akkaya ve Gökmen Şeynova'nın Yunanistan'daki tatilinde, Aslışah Alkoçlar da yanlarındaydı.