Deniz Baysal - Barış Yurtçu aşkında nikah masası mı göründü?

Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu, oyuncu sevgilisi Deniz Baysal ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

Deniz Baysal - Barış Yurtçu aşkında nikah masası mı göründü?
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Eylül ayında yeni şarkısı ile müzik marketlerde olacağını dile getiren Barış Yurtçu, "Çalışmalar son aşamaya geldi. Güzel parça oldu. Umarım dinleyenler de yeni şarkımızı beğenir. Single çalışmamız kısmetse önümüzdeki aylarda müzik marketlerdeki yerini alacak" açıklamasında bulundu.

'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisi ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Deniz Baysal, geçtiğimiz günlerde Brezilyalı ünlü blog yazarı Camila Coelho'ya benzetilmişti. Bu benzerlikten mutlu olduğunu belirten Baysal, "Ben de ilk gördüğümde çok şaşırdım. Gerçekten baya benziyoruz. Brezilyalı başarılı bir blog yazarına benzetilmekten mutlu oldum" dedi.

Sevgilisi Barış Yurtçu ise bu benzerlik hakkında, "Bazı fotoğraflar gerçekten aynı Deniz. Hatta ben ilk fotoğrafı gördüğünde Deniz sanmıştım" şeklinde konuştu.

Ünlü çift, evlilik sorusuna, "Her şey çok güzel gidiyor. Çok mutluyuz. Kısmetse olur evlilik de, ama şu sıralar gündemimizde yok" cevabını verdi.