Deniz Çakır o habere isyan etti!

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde izlediğimiz güzel oyuncu Deniz Çakır, hakkında çıkan haberlere böyle isyan etti.

Deniz Çakır o habere isyan etti!
Sözcü'de yer alan habere göre güzel oyuncu Çakır, geçen akşam Kurtuluş’ta bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla birlikte eğlenmiş çıkışta da görüntü almak isteyen gazetecileri ‘Ne yaptığınızı sanıyorsunuz?’ sözleriyle terslemişti. Olay anında çekilen fotoğraflarla kendisine yer bulan habere, bir gün sonra Deniz Çakır cephesinden tepki geldi. Haberin yalan olduğunu söyleyen Deniz Çakır’ın ifadeleri şöyle: “Yahu bir yemek çıkışı kameralarınıza elimi kaldırıp iyi akşamlar dedim.

“Ne yaptığınızı sanıyorsunuz” dedi yazmışsınız… Arabayı getiren ve aracı kullanan kardeşim yaşındaki çocuğa ‘Sevgilisi olabilir mi?’ yazmışsınız… Niye? Normal bi akşam yemek yedik araç önden geldi bize arabayı hazırladı biz de çıktık siz hiç bi soru sormadınız kamera ışıklarını yakıp çektiniz ben de size “iyi akşamlar” deyip araca bindim… (Kameralarınızda hepsi var) Ne yapmalıydım da yapmadım. Soruları cevapsız bıraktı deseniz. Hayır. Kimse bir soru sormadı. Ben size iyi akşamlar dedim ve gittim. Bu da mı YANLIŞ… Valla bu kadar üzücü haber varken üzülemeyeceğim sizin YALAN haberlerinize… Gülücem… Güldüm gitti…”