Deniz Çakır ve Cüneyt Özdemir yasak aşk mı yaşadı?

Deniz Çakır geçtiğimiz haftalarda Bodrum Gümüşlük’te bir kavgaya karışmıştı. Ancak sonrasında Çakır, bu kavgayı yalanlasa da olay karakolluk olunca, kavga inkar edilemez hale gelmişti.

Deniz Çakır ve Cüneyt Özdemir yasak aşk mı yaşadı?
UçanKuş'un haberine göre ünlü oyuncu Deniz Çakır, geçtiğimiz günlerde Bodrum Gümüşlük’te bir kavgaya karışmış ve gazetelere de manşet olmuştu.

Sorasında Deniz Çakır olayı yalanlarken, olay karakolluk olunca ise kavga eden kişiler de ortaya çıktı ve kavga da inkar edilemez hale geldi!..

Fakat kavganın nedeni ile ilgili yazılan-çizilenler o kadar “havada” kalıyordu ki, sonuçta herkes “içkili bir gece kavgası” olduğuna ikna oldu.

Ancak olayın içinde bir iş olduğunu fark eden UçanKuş, haberin takibini bırakmadı ve sonunda karakol ifadelerine ulaştığında ise haberin kahramanının bir “haberci” olduğunu şaşkınlıkla öğrendi:

Cüneyt Özdemir…

Deniz Çakır ve Cüneyt Özdemir yasak aşk mı yaşadı?


KARAKOL İFADESİNDE ORTAYA ÇIKAN ŞOK İDDİA!..

Karakol’da ifade veren kişinin adı Volkan Yüksel…

Cüneyt Özdemir’in eski çalışma arkadaşı olduğu iddia edilen kişi…

Kısacası Gümüşlük’te Deniz Çakır’la olay yaşayıp karakolluk olan kişi…

İşte o olay ifade:

“Yukarıdaki bilgiler doğrudur ve bana aittir. Ben 20.07.2018 günü saat 02.45 sıralarında aile dostlarımız Togan KABAN, Filiz İNCE ve soyadını bilmediğim Off Gümüşlük isimli işletmede Kasiyer olarak çalışan Neval Hanım ile birlikte Gümüşlük Mahallesi Yalı mevkiinde faaliyet gösteren Off Gümüşlük isimli işletmeye eğlenmek amaçlı gittik. Eskiden aramızda kırgınlık bulunan Deniz ÇAKIR isimli şahısın da bu mekanda olduğunu gördüm. Deniz ÇAKIR isimli şahıs ile aramızdaki kırgınlığın sebebi gazeteci arkadaşım Cüneyt ÖZDEMİR ile aşk hayatı yaşamasıydı. Ben bu aşk hayatına tepki gösterdiğim için bana sürekli sözlü tacizlerde bulunuyordu. Tepkimin nedeni ise Cüneyt ÖZDEMİR’in eşinin ve çocuğunun çok değerli insanlar olmasıydı. O süreçten beri ben kendisiyle görüşmüyordum. Ben aile dostlarım ile birlikte Off Gümüşlük isimli işletmeye girdiğim anda Deniz ÇAKIR isimli şahıs “İb.. geldi” diyerek etraftaki insanların duyabileceği şekilde konuştu. Biz de hemen bulundukları masanın alanından uzaklaşarak mekanın bar bölümüne gittik. Sohbet ettiğimiz esnada Deniz ÇAKIR isimli şahsı koşturarak şarkıcı Güvenç DAĞÜSTÜN’ün yanına gittiğini gördüm. Beni işaret ederek kendisinin kulağına bir şeyler söyledi. Bunun üzerine Güvenç DAĞÜSTÜN de yanına iri yarı iki erkek şahıs alarak yanıma geldi ve kollarımdan tutmak sureti ile “Burayı terk et, buradan hemen defol, sana gününü gösteririm” diyerek bağırdı. Ben de “Sizi anlıyorum ama o kişinin azmettiriciliğine alet olmayın, 4 kişi bir çete durumuna düşüyorsunuz” dedim. Kendisi beni elimden tuttu ve ben de kendisinin bu müdahalesi sonrasında arkadaşlarımın lavaboda olduklarını geldikleri zaman mekandan ayrılacağımı söyledim. Daha sonrasında yanında getirdiği ismini bilmediğim tanımadığım iki erkek şahıs “Seni gebertiriz, defol git buradan” diyerek bana tehdit ve hakarette bulundular. Ben de kendilerine bu olayların hepsini kolluk kuvveti Jandarmaya anlatıp şikayetçi olacağımı söyledim, onlar da bana “Onlar bizim adamımız zaten, ayağını denk al gününü gösteririz sana” diyerek tehdit ettiler. Ben de arkadaşım ve aynı zamanda aile dostlarım olan Togan ve Filiz Hanım ile birlikte mekandan ayrılırken, mekanda kasiyer olarak görev yapan Neval Hanım olaydan duyduğu üzüntü karşısında bizden defalarca özür diledi ve nezaketli bir şekilde bizi uğurladı. Ben bu olay karşısında organize olmuş ve planlanmış bir olay ile karşı karşıya kaldım. Can güvenliğim konusunda endişeliyim. Ayrıca psikolojim ve iş itibarım ciddi anlamda bozulmuştur. Ben bana bu denli zarar veren, bana tehdit hakaretlerde bulunan, aile dostlarımın ve mekanda bulunan bütün müşterilerin önünde beni küçük düşüren , beni rencide eden, Deniz ÇAKIR, Güvenç DAĞÜSTÜN, ve isimlerini bilmediğim iri yarı iki erkek şahıstan ŞİKAYETÇİ VE DAVACIYIM” 

UÇANKUŞ