Deniz Çakır'dan ilan-ı aşk!..

Adı Serdar Bilgili’yle anılan Deniz Çakır’dan ilan-ı aşk gibi paylaşım! Güzel oyuncu, dün sabah Bilgili’ye ait Ajia Hotel’den bir fotoğraf yayınlayıp duygusal bir not yazdı.

Deniz Çakır'dan ilan-ı aşk!..
Deniz Çakır'dan şok paylaşım!

Takvim'de yer alan habere göre
önceki haftalarda adı Serdar Bilgili'yle aşk dedikodularına karışan Çakır'dan önceki gün bu iddiaları doğrular bir hamle geldi. 3 hafta önce Bilgili'ye ait Soho House'da işadamıyla akşam yemeği yiyen güzel oyuncu, bu kez de Kanlıca'daki Ajia Hotel'deydi. Güzel oyuncunun, işadamı tarafından otel haline getirilen Boğaz'daki yalıda bir araya geldiği iddia edildi.

Sürpriz ikilinin yeniden kaçamak yaptığı dedikoduları ise Çakır'ın instagram'daki paylaşımı üzerine alevlendi. Öyle ki güzel oyuncu, otelin Boğaz manzarasında çekilen karesini "Sana da günaydın en sevdiğim yağmurlu İstanbul" notuyla paylaştı. Serdar Bilgili'yle aşk yaşadığı haberlerine sessiz kalan Deniz Çakır'ın işadamına ait otelden paylaşım yapması "Deniz'den ilan-ı aşk" dedirtti.

Deniz Çakır'dan ilan-ı aşk!..

Geçtiğimiz günlerde Soho House'da bir araya geldikleri iddia edilen ikilinin dün de Boğaz'da baş başa vakit geçirdiği öne sürüldü...