Deniz Seki mide küçültme ameliyatı oldu

Cezaevinden çıktıktan sonra mide küçültme operasyonu geçirmeye karar veren Deniz Seki, operasyona hazırlık aşamasında kilo almak için yoğun çaba harcamıştı. Seki'nin mide küçültme ameliyatı olduğu öğrenildi.

Deniz Seki mide küçültme ameliyatı oldu
Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre Deniz Seki geçirdiği zor günlerin ardından Haziran 2017'de cezaevinden çıkmıştı. Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 1092 gün yaşayan Seki, bir hayli kilo almıştı. 

Fit bir görünüme kavuşmak için mide küçültme operasyonu geçirmeye karar veren ünlü şarkıcı doktorundan red yanıtı almıştı. Doktoru Seki'ye mide küçültme operasyonu için kilosunun uygun olmadığını biraz daha kilo alması gerektiğini söylemişti.

Kısa sürede 90 kiloya ulaşan Seki, bıçak altına yattı. Ünlü şarkıcının durumun iyi olduğu öğrenildi.

AÇIKLAMA YAPTI

Söz konusu iddiayla ilgili menajeri aracılığıyla yazılı bir açıklama yapan ünlü şarkıcı, fazla kilolarından dolayı değil, metabolik nedenlerden ötürü ameliyat olduğunu belirtti.

İşte, Seki'nin menajeri Özgür Aras'ın o açıklaması:

"Deniz Seki Metebolik Senrdom dolayısı ile ameliyat olmuştur. Ameliyat olabilmek için kilo aldı gibi yazılan haberler doğru değildir. Deniz Seki ‘nin geçirdiği ameliyat  kilo sorunu olan hastalara değil metebolik sendromu olan hastalara yapılabilir. Lütfen bu konuda kamuoyunun yanlış yönlendirilmemesi adına hassasiyet rica ediyoruz.

Deniz Seki geçirdiği ameliyat sonrası ilk sahnesini geçtiğimiz Salı gecesi ( 20 Şubat Salı ) İstanbul People da gerçekleştirdi..."