Deniz Seki'den flaş 'Faruk Salman' hamlesi

Deniz Seki, kendisini aldattığı gerekçesiyle tokatlayarak ayrıldığı nişanlısı Faruk Salman'ın kıyafetlerini kimsesizlere dağıttı.

Deniz Seki'den flaş 'Faruk Salman' hamlesi
Vatan'da yer alan habere göre ünlü şarkıcı Deniz Seki çocukluk arkadaşı Faruk Salman ile 31 Aralık 2012'de nişanlanmıştı. Evlilik hazırlığı yapan sevgililer iki hafta önce ayrılmıştı

KOLYEYİ İADE ETTİ

Deniz Seki boynundan hiç çıkarmadığı, üzerinde sonsuzluk işareti bulunan ve 'Faruk' yazan kolyelerini eski sevgilisine iade etti. Faruk Salman'ın evde kalan kıyafetlerini ise sokakta yaşayan kimsesizlere dağıttı ve eskiye ait ne varsa temizlik yaptı.

FARUK SALMAN'I TOKATLAMIŞTI

Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan Deniz Seki ve Faruk Salman'ın neden ayrıldığı merak ediliyordu. Ortaya atılan iddia ise epey sarsıcı!

Ayrılık nedeni Faruk Salman'ın ihanetiydi. İddiaya göre Deniz Seki cezaevinden çıktıktan hemen sonra Faruk Salman, Seki'ye onu cezaevindeyken başka bir kadınla aldattığını itiraf etti.

İhanete uğradığını öğrenen Deniz Seki sinir krizi geçirip Faruk Salman'a tokat attı ve ilişkilerini bitirme kararı aldı.

Bir süre sonra yeniden barışan çift aralarındaki sorunları aşamadı ve ilişkilerini bir kez daha bitirme kararı aldı.