Deniz Uğur: "Artık yetti, savaşsa savaş!"

Deniz Uğur ve Reha Muhtar arasında 7 yaşındaki ikizleriyle ilgili velayet savaşı kızıştı.

Deniz Uğur: "Artık yetti, savaşsa savaş!"
Sözcü'de yer alan habere göre Deniz Uğur, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada sert ifadelerle Reha Muhtar’a yüklendi. Muhtar ise çocuklarının velayetini almak için harekete geçen Deniz Uğur’un eski sevgilisi Orçun Benli’yi uyuşturucu kullanmakla itham etti. Muhtar, çocuklarının Uğur’da iken kendisine Orçun Benli tarafından teslim edilmesini “Çok onur kırıcı ve moral bozucu” olarak değerlendirdi.

Deniz Uğur, Sözcü’nün röportaj talebi üzerine şu anda oynadığı dizisine zarar gelebileceği için olumsuz yanıt verirken, konuyla ilgili Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.

‘ŞİDDET SADECE FİZİKSEL MİDİR SANIYORSUNUZ?’

Reha Muhtar’ın kendisine baskı ve şiddet uygulandığını, medya gücünü kullanmaya çalışarak kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştığını öne süren Uğur’un açıklaması şöyle:

“Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler kulağını iyi açsın şimdi! Şiddet sadece fiziksel midir sanıyorsunuz? Şiddet sadece kırsalda mı yaşanıyor sanıyorsunuz? Sabretmek, asaletin gereğidir deyip susmak ‘korkup sinmek’ gibi algılanıyor, değil mi? Hadi oradan! Herkes bal gibi biliyor ki, küçük çocuklarımı zaten yeterince göremiyorum ve birbirimizi çok özlüyoruz. Bu yetmezmiş gibi bir de yeni icat yapıldı, mahkemenin çocuklarımı bana verdiği günlerde ‘yeni’ tenis kursları peydahlanıp, İstanbul’un diğer ucundaki kursa götürmem dayatılıyor şimdi! Birlikte geçireceğimiz zaman kısıtlansın diye! Bu, her gün yaşadığım bin bir kurnazca ayak oyunundan sadece biri!

‘BU NASIL MEDENİYET!’

Biz çocuklarımla birlikte oyun oynamaya, öpüşüp koklaşmaya hasretiz. Bu normal bir şey mi sanıyorsunuz? ‘Baba istediği programı yapacak, o karar verecek, herkes emrine uyacak’. Niye? ‘Çünkü çocuklara çok para harcıyor’. Hadi ya? Bu nasıl mülkiyetçilik, bu nasıl medeniyet?! Çocuklarım her pazartesi okula giderken benden ayrılmak istemeyip ağlıyor, okul pedagogları benimle hiç görüşmeden ‘babalarını özlüyorlar’ diye rapor yazıyor. Niye? Çünkü ‘kolejli müşteri’ öyle istiyor.

‘ÇOCUKLARIMIN YANINDA ÜZERİME YÜRÜNÜP, KÜFREDİLDİ’

Çocuklarımın bu hallerini de hiçbir çocuk psikoloğuna götürüp belgeleyemiyorum, çünkü velayet henüz bende olmadığından yöneticilerinden, yetkilerini aşmaktan çekiniyorlar. Benim üzerime yürünüp çocuklarımın yanında bana küfredildiğine tanık olan yabancı uyruklu bakıcılar korkularından şahitlik etmiyor. ‘Bize yakışmaz, sessiz kalalım’ dedik de ne değişti? Dışarıdan görünen manzara güllük gülistanlık, ama kimse ayın karanlık yüzünde neler olup bittiğini bilmiyor. Bana sistematik olarak uygulanan bu şiddet, bin bir yıldırma taktiği yok sayılıyor.

‘ARTIK YETTİ, SAVAŞSA SAVAŞ…’

Zamanında telefonla aranıp benimle çalışmamaları istenen yapımcılar keşke çıkıp konuşsa… Keşke bu duruma göz yuman, hatta yardım ve yataklık eden TED İstanbul Koleji cezalandırılsa… Keşke bana yazılan tehdit ve şantaj mesajları mahkemede delil olarak kabul edilse… Sonuna kadar mücadelem sürecek. Çocuklarım yeteri kadar üzüldü benim. Ben de yeteri kadar üzüldüm. Çektiklerim yetmedi mi? Siz kiminle dans ettiğinizi sanıyorsunuz? Paranın hükmü bana işlemez, genlerimle döverim. Artık yetti, savaşsa savaş.”


ORÇUN BENLİ: "DENİZ UĞUR’LA 1,5 YIL ÖNCE AYRILDIK"

Muhtar’ın uyuşturucu kullandığını öne sürdüğü yönetmen Orçun Benli, Sözcü.com.tr‘ye yaptığı açıklamada, uyuşturucu kullanmadığını dile getirerek, Deniz Uğur’la 1,5 yıl önce ayrıldıklarını vurguladı.

Deniz Uğur: "Artık yetti, savaşsa savaş!"