Denizhan Vural kendini böyle savundu

İstanbul Beşiktaş’ta bir otelde oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz’a 'beni tanıdın mı' dedikten sonra yanındakilerle birlikte saldıran ve gözaltına alınıp ardından serbest bırakılan şehir zorbasından skandal açıklamalar...

Denizhan Vural kendini böyle savundu
İHA'nın haberine göre geçtiğimiz hafta yaşanan olayda ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz, Etiler'deki bir otelin lobisinde 3 kişinin saldırısına uğradı. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayın ardından Kırıkkaleli iş adamı Denizhan Vural gözaltına alındı.

Etiler’de bir otel lobisinde tartıştığı oyuncu Hakan Yılmaz'ı darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra serbest kalan Denizhan Vural, o gece Yılmaz’ın milli hassasiyeti bulunan vatandaşlar için çok ağır kelimeler kullandığını ve kendisine sataştığını iddia etti. Vural, "Olayın gerçekleşme nedeni tamamen bizim ve arkadaşlarımızın haklı olduğu şekilde gerçekleşmiştir. Şöyle ki; biz olay gecesi devamlı ikamet ettiğimiz, Etiler’deki otelin lobisinde arkadaşlarımızla oraya gittiğimiz işler hakkında bilgi ve istişare toplantısı yapıyorduk. Adının Hakan Yılmaz olduğunu öğrendiğim bu şahıs, vatanımıza, milletimize, devletimize, milli ve dini örf, adetlerimize küfür ederek yanımızdan geçti. Tam yanımızdan geçerken bu devleti, bu memleketi ne hale getirdiler, bu devletinde bunlara oy veren milletin de diye ağır hakaretler ve küfürler ederek yanımızdan geçiyordu. O ara göz göze geldik, göz göze geldiğimizde 'Siz de onlardansınız belli, ne bakıyorsunuz, önünüze bakın' diye bize de laf attı ki kamera kayıtlarında her şey net bir şekilde gözükmektedir. Yani kamera kayıtlarına dikkatli bakıldığına dikkatli bakıldığı zaman şu görülecektir. Yanımızdan geçtiği sırada ve devam ederken, yürürken bize laf attığı arkasına dönüp ısrarla bize dönüp baktığı, o esnada hakaret ve küfür içerikli konuşmalarına devam ettiği ortadadır. Kameralarda bu mevcuttur" dedi.

Oyuncu Hakan Yılmaz’ın o anda alkollü olduğunu iddia eden Denizhan Vural, kendisini dinletebilmek için ayağına çelme taktığını, Yılmaz’ın sözlü seslenişlere aldırış etmeyecek kadar alkollü olduğunu iddia etti. Oyuncunun eşinin o sırada yanında olduğunu bilmediklerini söyleyen Vural, "Bilseydim bu tarz bir girişime hiç başvurmazdım" diye konuştu.  

İşte o açıklamalar...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..