Denizin ve güneşin zararlı etkilerinden korunun!

Güneş lekelerine karşı önlem almak istiyorsanız cildinizi doğal ürünlere teslim edin. Uzmanlar besin desteklerini öneriyor. Peki hangi besin destekleri cilde iyi geliyor?

Denizin ve güneşin zararlı etkilerinden korunun!
SUSAM ve CEVİZ YAĞIYLA DOĞAL BRONZLUK

Akşam'da yer alan habere göre
yaz mevsiminin en korkutucu yanı, kuşkusuz güneşin zararlı etkileri. Güneş lekelerine karşı önlem almak istiyorsanız cildinizi doğal ürünlere teslim edin. Yapılan araştırmalar, susam yağında bulunan E vitamini, sesamol ve sesamolin adı verilen antioksidan bileşiklerin yaz aylarında harici kullanımıyla 35 faktöre kadar güneşin zararlı ışınlarına karşı korunmaya yardımcı olduğunu gösteriyor. Doğal yöntemlerle bronzlaşma sağlayan susam yağı, ceviz yağıyla birlikte cilt lekelenmelerine karşı haricen destek oluyor. Ayrıca yapılan araştırmalar kayısı çekirdeği yağının da ciltteki lekelenme sorunlarında, akut cilt morluklarında ve cildin beyazlatılmasında haricen destek amaçlı kullanılabildiğini ortaya koyuyor. Güneş lekelenmeleri için 3 birim Zade Vital® Cold Pressed susam yağı ve 1 birim Zade Vital® Cold Pressed ceviz yağı karıştırılmalıdır. Sabah ve öğleden sonra güneşe çıkmadan 30 dakika önce ince bir tabaka halinde sürülmesi yeterli oluyor.  Bu kombinasyonun kullanımına ek olarak gece yatmadan önce Cold Press kayısı çekirdeği yağını lekeli bölgeye ince bir tabaka halinde uygulayabilirsiniz.

SAÇLARINIZ YUMUŞASIN

Yapılan araştırmalarda hindistan cevizi yağının deri hidrasyonunda iyileşmeye destek olduğu ve nemlendirici olarak kullanıldığında da etkili ve güvenilir olabileceği belirtiliyor. Hindistan cevizi yağının yapısında bulunan laurik asit sayesinde, saç gövdesine ulaşabildiğini, böylece yıpranmış saç uçlarına bakım yaparak yumuşak ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olabiliyor. Hindistan Cevizi Yağı günde birkaç kere gerek görülen yere ince bir tabaka halinde sürülebiliyor.

DAHA SAĞLIKLI CİLTLER İÇİN…

Zade Vital Combo Derma, vücudun günlük Omega 3-9, vitamin (A, D, E), mineral ve eser element ihtiyaçlarını karşılıyor, cildin güzelleşmesini sağlamak amacıyla besin desteği olarak kullanılıyor. Combo Derma’da yer alan; Isırgan tohumu yağı, hücreleri yeniler ve bağ dokusunu güçlendirir. Çörek otu yağı, antioksidan etkisiyle cilde zararlı olan serbest radikalleri ortadan kaldırır. Ayrıca ekzema, atopik dermatit, sedef ve vitiligo gibi cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılır. Rüşeym yağındaki, A, E ve D vitaminleri yaşlanma etkilerini geciktirmeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. Combo Derma’nın kullanımı da son derece kolay. İçinde bulunan dört farklı üründen günde 1’er kapsül kullanılabiliyor.
Konular Kadın / Bakım