Denizlispor kayıpta!

Denizlispor, TFF 1. Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayamadı. Yeşil-siyahlılar bu süreçte 12 puan kaybetti.

Denizlispor kayıpta!
Yeni Asır'dan Sebahattin Alp'in haberine göre TFF Birinci Lig'de bu sezon gösterdiği istikrarsız peformans nedeniyle kendisine hedef belirleyemeyen Denizlispor, son 5 haftada gülmeyi unuttu. En son galibiyeti 15 Ocak 2017'de Göztepe'yi deplasmanda 4-2 mağlup ederek alan Horozlar, bu maçın ardından büyük bir sessizliğe büründü. Yeşil-siyahlılar, Göztepe karşılaşmasının ardından, deplasmanda Bandırmaspor ile golsüz berabere kalırken, evinde Mersin İdmanyurdu'na karşı da tabelayı değiştirmeyi başaramadı. Yeni Malatyaspor deplasmanından 3-1'lik yenilgiyle dönen, ardından evinde Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Denizlispor son maçında Sivasspor'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu.

PUAN PUANDIR

5maçta 3 puan alan yeşil-siyahlılar, kaybettikleri 12 puanla, Play-Off potasına girme şansını da kullanamadı. Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, Mersin İdmanyurdu karşısında Sankoh'un sakatlanıp çıkmasının oyun düzenlerini olumsuz etkilediğini belirtirken "Rakibimizin karşımıza dirençli bir şekilde çıkacağını biliyorduk. Maçı kazanmak için yapmamız gereken hamleleri, erken yaşanan sakatlıklar nedeniyle yapamadık. Her şeye rağmen puan puandır. Şu süreçte her puan çok önemli. Bundan sonra içeride oynayacağımız iki maçı kazanıp üst sıralara çıkabiliriz" dedi.

SANKOH TELAŞI

Denizlispor'da içeride oynanacak Samsunspor maçı öncesi Sankoh telaşı yaşanıyor. Mersin İdmanyurdu maçının 35. dakikasında sakatlanarak yerini Veli Acar'a bırakan Alfred Sankoh'un durumu, çekilecek MR sonucuna göre netlik kazanacak.

Denizlispor Kulüp Doktoru Ahmet Edremit, Sankoh'un durumunu değerlendirirken, "MR sonucunu görmeden teşhiste bulunmak yanıltıcı olabilir" dedi.
Konular Spor Haberleri