Denizlispor'a müjde

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, 2019’un ilk günlerinden itibaren transferlerin hayata geçeceğini söyledi. Sportif direktör Veli Acar ise, transferlerde hata yapma lükslerinin olmadığını açıkladı.

Denizlispor'a müjde
Yeni Asır Gazetesi'nden Sebahattin Alp'in haberine göre Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yeşilsiyahlı taraftarlara müjdeyi verdi.

Çetin, "İlk devre geride kaldı. İnşallah 2. yarıda yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Çok inandık, inşallah şampiyon olacağız. O sene bu sene olacak. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar, onlara layık olmaya çalışacağız. Çok güzel günler bizleri bekliyor. Bu kulüp yönetimsel açıdan Türkiye'ye örnek olacak. Bunun sözünü veriyorum. Şehir kenetlendi. Küçükten büyüğe, esnafından sanayicisine. Transferde 2019'un ilk günlerinde ilk imzaları atarız" dedi.

'2. YARI SAVAŞ VERECEĞİZ'

Denizlispor Sportif Direktörü Veli Acar ise, şöyle konuştu:

"İlk yarıyı en yakın rakibimizin 5 puan önünde bitirdik. İkinci yarı çok zor maçlar bizi bekliyor. İyi çalışmalıyız. Büyük bir savaş vereceğiz. Taraftara söylenecek bir şey yok. Onları tribüne çekmek için her şeyi yapacağız. İnşallah sezon sonunda onların yüzünü güldürürüz. Transfer hareketli ve yoğun olacak. İnce eleyip sık dokuyacağız. Hata lüksümüz yok"

YÖNETİMDEN SERT TEPKİ


Denizlispor, başka kulüplerin takımdaki futbolculara transfer teklifi götürmesine tepki gösterdi.

Mehmet Akyüz, Recep Niyaz ve İsmail Aissaiti'ye gayri resmi olarak teklifler sunulduğu bildirildi.

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat kulüplerin oyuncuların kafasını karıştırdığını ve bu durumun hiç etik olmadığını söyledi. Üç oyuncunun da sözleşmelerinin sürdüğünü hatırlatan Fırat, "Sözleşmesi devam eden bir futbolcunun kendisine teklifin gitmesinde iyi niyet aramıyoruz. Çünkü tek adres Denizlispor Kulübü ve yönetimidir. Transferin tek muhatabı bizleriz" diye konuştu.

MBİLLA YOLA ÇIKTI

Denizlispor'un talip olduğu Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da görev yapan Mbilla Etame, kulübüyle olan sözleşmesini feshetti. Bu sezon turuncu-yeşil formayı sadece 1 maçta 45 dakika giyen Kamerunlu golcüyle büyük oranda el sıkışıldığı ifade edildi. Türkiye'de ilk olarak 2008-2009 sezonunda Adanaspor'da forma giyen 30 yaşındaki futbolcu, Samsunspor ve Antalyaspor'da da oynadı.
Samsunspor, Azerbaycan ekibi Khazar Lankeran ve Adanaspor formalarını giyen Mbilla, Antalyaspor'da iki sezon oynadı. Mbilla, güney ekibinde 56 maça çıkıp, 14 gol kaydetti. Kamerunlu Türkiye Kupası'nda 12 maçta 4, Süper Lig'de 68 maçta 15, TFF 1. Lig'de 180 maçta 75 gol attı. Mbilla, Türkiye macerasına Adana'da aynı ülkeden Denizlisporlu Mbamba'yla birlikte başladı. Kamerun'dan Türkiye'ye beraber gelen iki futbolcu uzun süre birlikte forma giydi.

MADDİ GERÇEKLER

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, son günlerde yeşil-siyahlı ekip ile adı anılmaya devam eden Emenike'nin transferi ile ilgili son noktayı koyarak, "Emenike gibi bir oyuncuyu kim almak istemez? Ama tabi rakamlar milyon eurolar gibi konuşuluyor. Ama bir de maddi gerçekler var" dedi.