Denizlispor’a müjde

İlk sponsorunu bulan Denizlispor, Atatürk Stadı’nın isim hakkını Bahçeşehir Koleji’ne sattı.

Denizlispor’a müjde
Yeni Asır Gazetesi'nden Sebahattin Alp'in haberine göre Spor Toto 1. Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Denizlispor, ilk sponsorunu buldu. Mali tabloyu düzeltmek için yoğun çaba sarf eden yeşil-siyahlı yönetim, Denizli Atatürk Stadı'nın isim hakkını Bahçeşehir Koleji'ne sattı. Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Üyesi Ali Arslan ve Kolej Müdürü Canan Gültekin ile görüşen Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, önümüzdeki sezonun sonuna kadar sponsorluk konusunda anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Atatürk Stadı'nın bundan sonraki adının Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu olduğu belirtildi. Kulübün kasasına bu anlaşmadan dolayı 340 bin TL girecek.

'ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN'

Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Denizli Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Üyesi Ali Arslan, "Denizlispor'un bu şehrin en önemli marka değeri olduğunu düşünüyoruz. Bu anlaşma ile kulübe maddi bir katkıda bulunmak istedik. Çorbada tuzumuz olsun istedik. Okulumuzun ismini taşıyan bu önemli stadyumda Denizlispor'un yeniden Süper Lig'e dönmesini diliyoruz" diye konuştu.

ÇETİN: "HAYIRLI OLSUN"

Sponsorluk görüşmelerine büyük önem verdiklerini anlatan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, "Gelir getirecek her projeyi olumlu karşılayıp, kulübümüz menfaatlerini düşünüyoruz. Anlaşma 2019-2020 sezonu sonuna kadar geçerli olacak. Hayırlı olsun" dedi.

SGK'YLA KRİZ AŞILDI

Denızlıpor'un SGK'ya olan ve yapılandırılan borcu düzenli ödenmeyince rakam 2 milyon 900 bin liraya çıktı. SGK, eski başkan Mustafa Üstek'e 1 milyon 200 bin liralık haciz gönderdi.

Üstek kulübe gönderilmesi gereken haciz işleminin yasal olmadığını belirtip itiraz etti. Konuyu TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen Üstek'in ricasıyla, TFF Denizlispor'un alacaklarına mahsuben 600 bin lira parayı SGK'ya yatırdı. Borç 2 milyona düştü, icra krizi aşıldı.
Konular Spor Haberleri