Denizlispor'da umutlar yüksek

Yeni sezonu pazar günü evinde oynayacağı Gazişehir FK maçıyla açacak Denizlispor, yenilenen kadrosuyla taraftarı önünde iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Denizlispor'da umutlar yüksek
Yeni Asır Gazetesi'nden Sebahattin Alp'in haberine göre son yıllarda sürekli düşme korkusu yaşadığı ligde bu sezon korkulu rüya görmemek için teknik direktörlük görevine Osman Özköylü'yü getirip iddialı bir kadro kuran Horozlar, en güçlü rakiplerinden biri karşısında sezona 3 puanla başlamayı hedefliyor.

'UMUTSUZ DEĞİLİZ'

Lig maçlarının hazırlık maçlarına benzemeyeceğinin altını çizen Özköylü, "Sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşadık Antrenman eksikliği olan arkadaşlar var. Diğerleriyle olan açığı kapatmak için ekstra çalışıyorlar. Kimse umutsuz olmasın. Lige tam hazır olabilmek için 4 haftaya ihtiyacımız var. Takımı yargılamak için çok erken. Altınordu maçı arefesindeki milli maç arasına kadar ligde 4 maç yapacağız. Umutsuz değilim. Takımın biraz sabır ve zamana ihtiyacı var. 2-3 hafta içinde takım oluruz. Kimse endişelenmesin, iyi bir Denizlispor izlettireceğiz" diye konuştu.

MBAMBA YOK

Denizli'de yeni transferlerden Mbamba, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Sözleşme yenilenen, hafif sakatlığı bulunan Aissati'nin durumu maç saatinde netleşecek. Gazişehir maçına farklı sistem ile çıkacaklarını hatırlatan Özköylü, rakiplerinin maçlarını izlediklerini ve etkili oldukları yönlerini bildiklerini söyledi. Rakibin oyun anlayışına göre hareket edeceklerini anlatan Özköylü, "Körü körüne rakibin üzerine gitmenin anlamı yok. Bilinçli hareket edeceğiz" dedi.
Konular Spor Haberleri