Derbinin kazananı Beşiktaş!

Sarı-Lacivertliler, Aslan’ı geçemedi. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş’a adeta yol verdi...

Derbinin kazananı Beşiktaş!
Takvim'de yer alan habere göre sezonun en kritik derbisinde G.Saray ile F.Bahçe golsüz berabere kaldı. Sarı-Lacivertliler ezeli rakibi G.Saray'a karşı maça çok hızlı başladı. 1. dakikada Alper'in ara pası ile Van Persie kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Muslera tehlikeyi farkedip çıktı ve bu topa kayarak müdahale etti. 2 dakika sonra Gökhan Gönül'ün pasında Nani yine kaleciyle karşı karşıya kaldı ama Muslera çabuk davranarak topu uzaklaştırdı. 6'da Selçuk İnan'ın ceza yayı üzerinden sert şutunu Volkan Demirel kurtardı. 13'te Volkan Şen ceza sahası içinde dönerek mükemmel vurdu. Uruguaylı kaleci çok iyi yer tuttu.

VOLKAN YÜZDE 100'Ü KAÇIRDI

24'te Nani'nin ortasına Van Persie ıska geçti. Boşta kalan top Volkan Şen'in önünde kaldı. Kale dibinden vuruşu üstten auta gitti. 29'da Muslera kalesini terk ederek topa dokundu. Topu önünde bulan Van Persie'nin vuruşu farklı bir şekilde dışarı çıktı. 40'ta Volkan Şen'in ara pasında RVP ceza sahası içi çaprazında topa vurdu ama çerçeveyi bulamadı. 50'de Volkan Şen ceza sahası içinden sert vurdu. Top direği yaladı. Dakikalar 70'i gösterdiğinde Fenerbahçe yine çok etkili geldi. Nani ile verkaç yapan Volkan Şen kale dibinden topu Fernandao'ya çıkartamayınca F.Bahçe mutlak golden oldu. 79'da sağ kanattan gelişen atakta Portekizli yıldız Nani ortasını yaptı. Fernandao'nun kafa vuruşu skoru değiştirmedi. 90+1'de Diego kale dibinde Fernandao'ya çıkardı. Brezilyalı futbolcu imkansızı başarıp topu dışarı gönderdi.

VAN PERSİE RESMEN BİTMİŞ!

F.Bahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie, derbide en çok eleştirilen isimlerin başında geliyordu. Hollandalı gollük pozisyonlarda çok ağır kaldı... Eski gücünde olmayan RVP'nin ilerleyen haftalarda şans bulması zor gözüküyor.
Konular Spor Haberleri