Deren Talu ve Defne Samyeli'den flaş açıklama!

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, gündeme bomba gibi düşen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı'nın boşanmasının ardından hakkında ortaya atılan iddiaya cevap verdi. 22 yaşındaki Talu'nun ardından Defne Samyeli'den de açıklama geldi.

Deren Talu ve Defne Samyeli'den flaş açıklama!
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Acun Ilıcalı'nın annesi ve babasının arkadaşı olduğunu vurgulayan Deren Talu, yasal yollara başvuracağını duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan 22 yaşındaki Talu, "Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı, annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez 'Merhaba' demişimdir, o kadar. Londra'ya en son 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir? Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Deren Talu ve Defne Samyeli'den flaş açıklama!

"HAYATIMIZDA BÖYLE ÇİRKİNLİKLER YOK"

Deren Talu'nun ardından sosyal medyada yayılan iddialara bir tepki de anne Defne Samyeli'den geldi.

Ünlü sunucunun, instagram'da yayınladığı açıklama şöyle:

"Yine dedikodu, yine iftira yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik! Ne ilişkisi ne Londra'sı ne evi? Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren'in adı karıştırmaya çalıştıkları tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler, mutlaka bedelini öderler."

Deren Talu ve Defne Samyeli'den flaş açıklama! - Resim : 2