Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu aynı karede!

Sarp Levendoğlu ve Derya Şensoy, önceki gün basketbol maçında faka bastı. Şensoy’un paylaştığı fotoğrafta bir arkadaşının gözlüğünün camından Levendoğlu göründü. İkili maç çıkışı da objektiflere yakalanınca buz kesti.

Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu aynı karede!
'GÖZE' GELDİLER

Takvim'de yer alan habere göre
oyuncu Birce Akalay'la 2 buçuk yıllık evliliği Derya Şensoy yüzünden bittiği iddia edilen Sarp Levendoğlu, sonunda yakayı ele verdi… Akalay'la evli olduğu dönemde Derya Şensoy'la yasak aşk yaşadığı öne sürülen ve tüm bu iddiaları yalanlayan Levendoğlu, önceki gün bir arkadaşının gözlüğünün azizliğine uğradı.

Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu aynı karede!

Birkaç aydır birlikte oldukları konuşulan ikili, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki Fenerbahçe-Real Madrid basketbol maçını izlemeye gitti. Kaçak aşıkları ortak bir arkadaşlarının yaptığı paylaşım ele verdi. Şensoy ile Levendoğlu'nun ortak arkadaşı olan Fırat Altunmeşe, sosyal medya hesabından ikiliyle ayrı ayrı çektirdiği fotoğrafları paylaştı.

AŞKIN İLK POZU! AŞIKLAR BUZ KESTİ!..

Gizli gizli görüşen ikili, birlikte görüntülenmemek için akla karayı seçse de Altuntaş'ın gözlüğünden yansıyan görüntü, oyuncu çiftin aşkını ortaya çıkardı. Maç öncesinde basından köşe bucak kaçıp müsabakayı özel locada izleyen Derya Şensoy'la Sarp Levendoğlu, yoğun çaba sarf etmelerine rağmen yakayı ele verdi. Şensoy'la Levendoğlu, maç sonunda ilk kez aynı karede görüntülendi.

Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu aynı karede! - Resim : 2

Objektiflere yakalanınca panikleyen ünlü çift, adeta buz kesti. Vatan'dan Emrah Akçaay'ın aktardığı habere göre çıkışta patlayan flaşlarla şoke olan Şensoy, “Ups! Ben bizimkilere ne diyeceğim” diyerek tepki gösterdi.

Levendoğlu ise panikleyen sevgilisine sarılarak “Seni çok seviyorum. Olacağı vardı ve oldu. Daha fazla uzatmadan gidelim” diyerek sakinleştirmeye çalıştı. İkili koşar adım spor salonundan ayrıldı.

Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu aynı karede! - Resim : 3

Levendoğlu ile Birce Akalay’ın 3 yıllık evliliğinin bitme nedeni olarak gösterilen Derya Şensoy, iddiaları yalanlamış, “Ben kimsenin yuvasını yıkmadım. Söylentilerin hepsi iftira” demişti.

"GERÇEKLERİN BİR GÜN ORTAYA ÇIKMAK GİBİ KÖTÜ BİR HUYU VARDIR"

Levendoğlu; eski eşi Birce Akalay'ın balet Can Tunalı’yla aşk yaşadığı haberleri basına yansıyınca  ilk kez sessizliğini bozarak “Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır” sözünü sosyal medya hesabında paylaşmıştı. 

Sarp Levendoğlu’nun olay yaratan paylaşımın altına bir takipçisi “Bu senin yanlışını kapatmaz ki?” yazmıştı. Bunun üzerine sinirlenen Levendoğlu, “Benim bir fotoğrafımı mı gördünüz, yoksa yazılanlara mı inanıyorsunuz?” diye yanıt vermişti. Kısa süre içinde yorum yağınca Levendoğlu, gönderisini silmeyi tercih etmişti.

Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu aynı karede! - Resim : 4