Derya Uluğ: "Şarkımı durdurmaya çalışıyorlar!"

Derya Uluğ, 'Ne Münasebet' adlı şarkısının 2 milyon olan izlenme sayısının bir anda düştüğünü görünce birilerinin kendisine yönelik hamleler yaptığını savundu.

Derya Uluğ: "Şarkımı durdurmaya çalışıyorlar!"
Derya Uluğ isyan etti

Akşam'da yer alan habere göre 'Ne Münasebet
' şarkısıyla listelerde yer alan Derya Uluğ, Instagram hesabından isyan etti. Şarkıcının çalışması, sosyal medya hesaplarında trend videolar arasında ve 2 milyon izlenmeye sahipken, birden Youtube'da izlenmemeye başladı. Uluğ, bu düşüşün istatiksel olarak normal olmadığını fark etti.

KİMİN YAPTIĞINI BULACAĞIM!

Bunun üzerine sanatçı ve müzik şirketi sosyal medya ve bilişim uzmanları araştırmaya koyuldu. Duruma sosyal medyadan isyan eden Uluğ, ‘’Biri ya da birileri usta yöntemlerle şarkının durdurulmasına yönelik hamleler yaparak algı yaratmaya çalışmaktır. Aylarca sürse de kimin yaptığını bulmaya yemin ettik” dedi.

İKİ YILDIR BANA DA YAPIYORLAR!

Uluğ’un bu sitemini sosyal medyadan gören Murat Dalkılıç da iki yıldır kendisine de böyle bir durum yapıldığını söyleyerek "Ben sadece gülüyorum geçiyorum... Sen de üzme güzel canını... Yaptığından eminsen, ellerinden geleni yapsınlar... Altın kaybolmaz’’ diyerek destek çıktı.