Devlet Bahçeli’den Cem Yılmaz’a tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Her şey çok güzel olacak” kampanyasına destek veren sanatçılarla ilgili konuştu.

Devlet Bahçeli’den Cem Yılmaz’a tepki!
MedyaRadar'ın haberine göre MHP lideri Devlet Bahçeli gazetecilerle iftar yemeğinde buluştu. Programda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Bahçeli, “Her şey çok güzel olacak” kampanyasına destek veren sanatçıları hedef aldı.

Bahçeli, kampanyaya destek verenlerden Cem Yılmaz için de “Artık sevemem” ifadesini kullandı. Bahçeli, gazetecilerin “İmamoğlu'dan bir lider mi doğuyor?” sorusuna, “Liderliği bu kadar basite almamalı” cevabını verdi.

İMAMOĞLU LİDER OLUR MU?

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

“Üç defa kınıyorum, tabirini kullanarak lider doğmaz. Liderliği bu kadar ucuza almamak lazım. Emek ister. Halkın kabulünü ister, sevgi, saygı ister. Onlar daha oluşmadan bir seçim döneminde birden parlatmalarla lider doğmaz. Onun için Kemal Kılıçdaroğlu beyle bu arkadaşı mukayese ettiğiniz vakit Kılıçdaroğlu'nun heyecanı, tecrübesi, 8 yıllık birikimi, ısrarlı davranışı üste gelir diye düşünüyorum.”

CEM YILMAZ'I ARTIK SEVEMEM


“Türkiye'de televizyonlar, olmayan sanatçıları olur hale getiriyorlar. O kadar yükseldikten sonra bir laf etmesi lazım. Onları dikkate almıyorum ben. Herkes Cem Yılmaz Bey'i sever ve çok güler. Ben ise onu görünce önce bir elbiseni değiştir derim. Kravat tak, hatta takma başka bir şeyler yap. Belediye seçiminde oy vereceksen git ver ama sana yönelmiş sevgiyi siyaseten istismar edip hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Yüzde 49'u sevebilirsin ama yüzde 51'e de saygı duy. Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem.”