Didem Soydan: "Son Arnavutum"

Ünlü manken Didem Soydan, bir takipçisi tarafından gelen yoruma sert cevap verdi.

Didem Soydan: "Son Arnavutum"
Sözcü'den İmge Balık'ın haberine göre pek çok moda markasıyla başarılı iş birlikleri yapan ve son olarak dünyaca ünlü spor performans markası Puma'nın globalde çalıştığı modellerden biri olan Didem Soydan’ın marka için çekilen fotoğrafları şehrin reklam alanlarında boy göstermeye başladı.
Didem Soydan, heyecanını ve mutluluğununu reklam panolarını çektiği fotoğrafına "Şehrin timeline’nına düştüğümde ben" notuyla paylaşınca, ünlü modele ilginç bir yorum geldi.

Didem Soydan: "Son Arnavutum"

Soydan’ın takipçisi ‘Gerçekten Arnavut olarak mı tanıtıyorsunuz kendinizi?’ diye sorunca, ünlü model; ‘He evet Amerika’lılar da ölüyolarmış Arnavut diyince bütün işleri önüme serdiler ayrıca dedimki ben dedim SON ARNAVUTUM daha üretmeyecekler. Olacak iş mi allah aşkına :)’ şeklinde yanıt vererek hakkında çıkan iddialara da açıklık getirmiş oldu.

‘Benim Arnavut kadınlarım’

Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde Donny Gleam isimli bir arkadaşıyla partiye katılmış, Gleam içlerinde Didem Soydan’ın da olduğu fotoğrafını ‘Benim Arnavut kadınlarım’ notuyla paylaşmıştı.

Didem Soydan: "Son Arnavutum" - Resim : 2

Bunun üzerine, şu sıralar kariyerine New York’ta devam eden Didem Soydan’ın kendisini yurtdışında Türk değil, Arnavut olarak tanıttığı iddia edilmişti.