Dikkat!.. Kar kapıda!

İstanbul ve Marmara Bölgesi'nin tamamında kar yağışının bu gece yoğunlaşması, çarşamba gününe kadar da aralıklarla devam etmesi öngörülüyor.

Dikkat!.. Kar kapıda!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürlüğü yetkilisi, beklenen kar nedeniyle paniğe gerek olmadığını ifade ederek, şu bilgileri verdi: "Güneyli kuvvetli rüzgar ve lodosla beraber öğle saatlerine kadar yağmur devam edecek. Hava soğumaya başlıyor. Rüzgar, kuzeye dönüyor. Hava da yavaş yavaş karla karışık yağmura geçiyor. Hava bu akşam saat 20.00 gibi kara çevirecek. Gece boyunca ve yarın öğlene kadar da yoğun şekilde kar yağışı bekliyoruz. Pazar ve pazartesi de kar yağışı aralıklarla devam edecek"

AKOM'DAN WHATSAPP İHBAR HATTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, kış koşullarında olumsuzluklara karşı WhatsApp ihbar hattı kurdu. Vatandaşlar, Alo 153 Beyaz Masa numarasının yanı sıra artık (0 552 153 00 34) WhatsApp ihbar hattı üzerinden de müracaatlarda bulunabilecek.

Bursa'da -39.6 şaşırttı

Bursa'nın Orhaneli İlçesinde dün gece en düşük sıcaklık sıfırın altında 39,6 derece olarak ölçüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan sıcaklık değerlerini görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, meteoroloji yetkilileri, sıcaklık ölçüm istasyonunda arıza ihtimali üzerinde duruyor.