Dilan Çıtak: "Şarkı yapsam ödülleri toplardım"

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, önceki gece sahne aldığı mekanda iddialı sözler sarf etti. 2016 yılında albüm çıkarmayan Çıtak, “Bütün ödülleri ben alırdım” dedi.

Dilan Çıtak: "Şarkı yapsam ödülleri toplardım"
Güneş'te yer alan habere göre uzun bir aradan sonra ilk kez sahneye çıkan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, iddialı sözler söyledi. Sahne öncesi kameraların karşınsına geçen Çıtak, “Ben mükemmeliyetçi bir insanım. Hit olacak bir şarkı arıyorum. Tarkan’ın 'Şımarık' şarkısı gibi bir şarkı istiyorum. Bütün herkese söylüyorum şarkı gönderin bana. Tanınmamış isimlerden şarkı alınmıyor derler bizde yok herkesten alırız” dedi.

Hızını alamayan Çıtak, “2016 yılından şarkı yapmadım, yapsam bütün ödülleri ben alırdım. Ben yapmadım herkes ödülleri topladı” diyerek meslektaşlarını kızdıracak açıklamalar yaptı.

Önce iş sonra evlilik

Geçtiğimiz günlerde Levent Dörtel’den evlenme teklifi alan genç şarkıcı, teklifi de kabul ettiğini söyledi. “Doğum günümde bana sürpriz yaptı, bende hemen 'Evet' dedim. Evlenmek için henüz zaman belli değil, önce güzel işler yapmam lazım. İş daha ön planda” diyerek sahneye çıktı.