Dizi setinde büyük kıyamet koptu!

Asla Vazgeçmem dizisinde başrol krizi... Tolgahan Sayışman'ın, düşük reytinglerden sorumlu tuttuğu partneri Amine Gülşe'nin yerine eski sevgilisi Merve Boluğur'la oynamak için kulis çalışması yaptığı konuşuluyor.

Dizi setinde büyük kıyamet koptu!
Amine'yi dışladı Merve'yi istiyor

Güneş'in özel haberine göre Lale Devri'nin ardından Asla Vazgeçmem'le dizi setlerine dönen Tolgahan Sayışman'ın partneri Amine Gülşe'yle arasında büyük kriz yaşanıyor. Dizinin başlarında güzelliğinden çok etkilendiği 2014 Türkiye Güzeli seçilen Gülşe'yle çalışacağı için çok mutlu olan oyuncu, son haftalarda ise U dönüşü yaptı. Peşinden koştuğu Gülşe'nin ilk oyunculuk deneyiminde beklentiyi karşılayamaması ve kendisine soğuk davranması Sayışman'ın fikrini değiştirdi.

Annesi sete geldi

Dizinin reytinglerinin düşük olmasında Gülşe'nin payı olduğunu savunan Sayışman, rol arkadaşına kötü davranmaya başladı. Durumdan rahatsız olan Gülşe, sete annesini getirmeye başladı. Sayışman'ın, yaşanan gelişme üzerine "Ben artık Amine'yle çalışmak istemiyorum. Başka bir oyuncuyla reytingler de yükselebilir. Mesela Merve Boluğur şu an çalışmıyor, onu ekibe alabiriz" dediği iddia edildi.

Kardashian'a özendi

Tolgahan Sayışman'la geçmişte aşk yaşayan Merve Boluğur ise saçlarını tıpkı Kim Kardashian gibi platin sarısına boyatarak hayranlarını şaşırttı. Geçen günlerde "Ölümcül esmer Kim bile saçlarını boyatıyorsa ben de yapabilirim" diyen oyuncu, marka yüzü olduğu boyayla rengini değiştirdiği saçlarının ilk görüntüsünü "Kim yapar da ben yapmaz mıyım dedim. Radikal oldu biraz sanırım" yorumuyla yayınladı.