Dizilerin "sonunu getiren" köşk

Türk dizilerini reytinge kurban götüren ev! Beykoz’daki konak ‘‘Şahin Tepesi’, ‘Poyraz Karayel’ ve ‘Kayıp’ adlı dizilerin sonunu getirdi.

Dizilerin "sonunu getiren" köşk
Akşam Gazetesi'nin haberine göre dizilere ev sahipliği yapan Beykoz’da restore edilen konak, yapımcılara uğursuz geldi. Konakta çekilen her yapım reytinglerde istenilen oranlara ulaşamadı, erkenden final yapmak zorunda kaldı. Bunun ilk örneği Mete Horozoğlu, Aslı Enver ve Kaan Taşaner’in oynadığı ‘Kayıp’ dizisinde yaşandı.

Büyük umutlarla çekilen dizi 18. bölümde ekrana veda etti. Ardından 2 sezon boyunca reyting rekorları kıran ‘Poyraz Karayel’e de ev lanetli geldi. İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun başrol oynadığı yapım, 2. sezon çekimlerini bu konakta gerçekleştirmesiyle sonunu getirdi. Dizi 82. bölümde yayından kalktı.

DİZİLERİN KORKULU RÜYASI

Bu talihsizlik zincirinin son örneği ise atv ekranlarında seyirciyle buluşan ‘Şahin Tepesi’ oldu. Zerrin Tekindor, Aybüke Pusat ile Boran Kuzum’un kamera karşısına geçtiği dizi henüz birinci sezonunu tamamlayamadan 6. bölümde final yaptı.