Düğün dönüşü korkunç trafik kazası!..

Bursa'da içinde düğünden dönenlerin bulunduğu minibüs ile bir otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.

Düğün dönüşü korkunç trafik kazası!..
DHA'nın haberine göre kaza, dün saat 21.45 sıralarında Turgutalp Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde meydana geldi. Park Caddesi üzerinden Mimar Sinan Caddesine kontrolsüz şekilde çıkış yapan Sakin Kocabey (19) yönetimindeki 11 AV 462 plakalı otomobil, cadde üzerinde seyir halinde olan ve içirisende düğünden dönenlerin bulunduğu Orçun Kandemir (33) idaresindeki 16 S 6372 plakalı minibüse yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil hurdaya dönerken, minibüs ise savrularak önce orta refüje ardından da karşı şeride geçerek durabildi.

Kazada, minibüsün sürücüsü Orçun Kandemir ile birlikte minibüste bulunan Gülcan Arslan (39), Saffet Sevgi (25), Cennet Ali (46) ve otomobil sürücüsü Sakin Kocabey ile otomobilde bulunan Ümit Özdemir (18) ve Mehmet Sakin Tanrıkulu (56) yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 acil servis, polis ve itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi. İtfaiye ekipleri ise araçlarda sıkışan vatandaşları çıkarırken, sağlık ekipleri yerlerde yatan yaralılara ilk müdahaleleri olay yerinde yaptı. Can pazarının yaşandığı kaza yerinde yaralılar ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Kaza haberine alan yaralıların yakınları da hastaneye akın etti. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilirken bazı yakınları gözyaşlarını tutamadı. Her iki araç da kurtarıcı yardımıyla olay yerinden kaldırılarak otoparka çekeldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.