Düğün konvoyuyla ‘nispet turu’ hapiste bitti

Eski sevgilisi K.N’nin evlendiğini öğrenen genç kız düğünü bastı. Damat K.N. de, düğün konvoyunu kornalar çalarak Ş.O’nun evinin önünden geçirdi. Bu nispete sinirlenen genç kız, “Bana tecavüz etti” diye şikayet edince, K.N. cezaevine girdi.

Düğün konvoyuyla ‘nispet turu’ hapiste bitti
Yeni Asır'dan Tansu Edip Gökbudak'ın haberine göre İzmir'de sevgilisi Ş.O'nun kendisinden ayrılması sonrasında başka bir kadınla evlenen, fakat düğünü Ş.O. tarafından basılan K.N'nin, genç kızdan almak istediği intikam hayatını kararttı. Nispet olsun diye düğün konvoyuyla Ş.O'nun evinin önünden geçen K.N, eski sevgilisi Ş.O. tarafından cinsel istismarla suçlanarak cezaevine girdi. Yaklaşık 2 yıl boyunca süren dava sonucunda Ş.O. hakkında "Karşı cinsten ilgi, sevgi beklentisini karşılamak için manipülasyon yapan kahramanlarla özdeşleşmiştir" şeklinde hazırlanan psikiyatri raporu verildi. Genç kızın, sevgili olduklarını kabul etmesi ve verdiği çelişkili ifadeler sonrası K.N. beraat etti.

DÜĞÜNÜ BASTI

Akıllara durgunluk veren olay Karabağlar'da 2014 yılında yaşandı. O tarihte yaşı 16 olan K.N. ile 14 yaşında olan Ş.O. sevgili oldu. Ancak bir süre sonra Ş.O. genç adamdan ayrılma kararı aldı. Yaklaşık 2 yıl süren birliktelikleri sona erdi. Ş.O'dan ayrıldıktan sonra başka birisiyle evlenme kararı alan K.N. düğününü aynı mahallede oturduğu Ş.O'nun evinin yakınlarındaki bir salonda yaptı. Eski sevgilisinin başka bir kadınla evlendiğini duyan Ş.O. ise arkadaşlarıyla düğünü bastı. Ş.O, "Benimle evlenecektin. Beni neden bıraktın" diye bağırmaya başladı. Düğünden uzaklaştırılan Ş.O. evine gitti.

ANNESİNE ANLATINCA...

Genç kızdan intikam almak isteyen K.N, düğün konvoyu yaparak kornalar eşliğinde eski sevgilisinin evinin önünden geçti. Sinirlenen Ş.O, annesinin "Ne oldu" diye sorması sonrası "K.N. bana defalarca tecavüz etti" diyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Cinsel istismar suçuyla yargılanan K.N, 2016'da tutuklandı. Damat, 3 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmaya başladı.

DAVANIN SEYRİNİ DEĞİŞTİREN RAPOR

K.N'yi, Ş.O. hakkında verilen psikiyatri raporu kurtardı. Ş.O'nun çelişkili ifadelerinden şüphelenen İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesi, genç kız için adli rapor talep etti. Ege Üniversitesi Hastanesi'ne gönderilen Ş.O. hakkında verilen raporda, karşı cinsten ilgi ve sevgi beklentisini karşılamak için manipülasyon yapan kahramanlarla özdeşleştiği belirtildi. Genç kızın, narsistik gereksinimlerini doyurmaya çalıştığı belirtildi. Ş.O'nun, sevgili olduklarını kabul etmesi ve çelişkili ifadeleri sonrası ise, tutuksuz yargılanan K.N. beraat etti.