Düğün magandası balkondaki kadını öldürdü!

İstanbul Kağıthane’de kız evinden gelin çıkartılışı sırasında ateşlenen silahlar 52 yaşındaki kadının ölmesine sebep oldu. Balkondan düğün alayını seyreden Hülya Özdemir başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

Düğün magandası balkondaki kadını öldürdü!
CİHAN'da yer alan habere göre olay, Sultan Selim Mahallesi Sultan Selim Caddesi Ayar Sokak’ta saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 2 numaralı apartmanda ikamet eden Hülya Özdemir (52), sokaklarındaki düğün eğlencesini seyretmek için sokağı gören 6. kattaki komşularına gitti. Özdemir, karşı apartmandaki kız evinden gelin çıkartılışı sırasında çalan davul zurna eşliğindeki eğlenceyi izlemeye başladı. Eğlence sırasında ortaya çıkan bazı magandalar silahına sarılarak art arda ateş etmeye başladı. Kimin silahından çıktığı henüz bilinmeyen kurşunlardan biri balkondaki Hülya Özdemir’in başına isabet etti. Özdemir’in kanlar içerisinde yere yığıldığını gören diğer kadınlar bağırmaya başladı. Sesler üzerine düğün eğlencesi sonlandırıldı. Bazı şahıslar ise yerdeki mermi kovanlarını toplayarak olay yerinden kaldırdı.

POLİS 5 SAAT İNCELEME YAPTI

İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Söz konusu adrese gelen sağlık ekipleri, Hülya Özdemir’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Sokağı emniyet şeridiyle kapatan polis, bulduğu boş kovanları incelemeye aldı. Olay yeri inceleme ekipleri ve nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Özdemir’in vurulduğu balkonda ve sokakta inceleme yaptı. Olay yeri inceleme ekibinin çalışması yaklaşık 5 saat sürdü. Polis, 3 çocuk annesi Hülya Özdemir’i öldüren kurşunun geliş açısı ve mesafesini bulmak için titiz bir çalışma yürüttü.

Görgü tanıkları da Hülya Özdemir’in düğün eğlencesini seyretmek için balkona çıktığını aktardı.

Mahalle sakini bir kadın, Özdemir’in eğlence sırasında ateşlenen bir kurşunla hayatını kaybettiğini dile getirdi.

KIZININ DÜĞÜNÜNÜ GÖREMEDİ

Maganda kurşunuyla hayatını kaybeden Hülya Özdemir’in de düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Özdemir’in bir hafta sonra kızını evlendireceği belirtildi. Komşuları, 3 çocuk annesi kadının bir de engelli çocuğu olduğunu kaydetti. Hülya Özdemir’in cenazesi gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, Özdemir’in ölümüne sebep olan magandayı bulmak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.