Durağı kaçırma derdine son!..

Navigasyon uygulamalarının en çok kullanılanlarından biri olan Google Haritalar’dan kullanıcılarına efsane özellik geliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar inecekleri durakları artık kaçırmayacak.

Durağı kaçırma derdine son!..
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre ABD’li teknoloji devi Google, haritalar uygulamasına eklediği özellik sayesinde kullanıcılarını büyük bir dertten kurtarıyor. Platformuna eklediği özellik sayesinde artık kullanıcılar otobüste, trende inecekleri durakları kaçırmayacak ve durağa vardıklarını uygulamadan anlayabilecek.

Otobüste uyuyakalanları kurtaracak!

Google haritalara getirilecek bu özelliğin içerisinde bir özellik var ki yoğun iş temposuna yenik düşüp otobüste uyuyakalanları kurtaracak. Bu özellik uyuya kalan kullanıcıyı etkenden uyararak durağı kaçırmasına engel olacak. Özelliği kullanabilmek için gideceğiniz adresi belirleyip başlat demek ve keyfinize bakmak.

Buna ek olarak uygulama kapalı iken yani ekran kilidi kapalı iken de anlık güncellemeler kilit ekranınıza yansıyacak. Anlık durumu öğrenmek için programın içine her seferinde girmenize gerek kalmayacak.

Durağı kaçırma derdine son!..

Telefonunuzda bulunan GPS ve mobil internetinizden faydalanarak size doğru yolda girmenizi sağlayan Google Haritalar, yolculuk sırasında artık kaybolmaları en aza indiriyor.

Henüz sınırlı sayıda test amaçlı kullanıma sunulan uygulamai, tamamlandığında tüm kullanıcılar için yayınlanacak. Ancak iOS kullanıcılarına sunulacak mı henüz bir açıklama bulunmuyor.