Dürümüne iddia 50 kilo götürdü

Beslenme ve diyet uzmanı Ceyna Uysal, üniversite yıllarında arkadaşlarıyla dürümüne girdiği iddia sonrası 50 kilo birden zayıfladı. 65 kiloya düşen Uysal, şimdi verdiği kilolarla hastalarına örnek oluyor.

Dürümüne iddia 50 kilo götürdü
Yeni Asır'da yer alan habere göre Manisa'daki bir özel hastanede görev yapan beslenme ve diyet uzmanı 24 yaşındaki Ceyna Uysal, üniversite yıllarında kendisi gibi kilolu arkadaşlarıyla dürümüne girdiği iddianın ardından yıllar içerisinde 50 kilo birden zayıfladı. 65 kiloya düşen Ceyna Uysal, şimdi hastaları için çaba harcıyor. Manisa Sekiz Eylül Hastanesi'nde beslenme ve diyet uzmanı olarak görev yapan Uysal, üniversite yıllarının başında kendisi gibi iki kilolu arkadaşıyla zayıflama konusunda dürümüne iddiaya girdi. Uysal 115 kilodan, 65 kiloya düştü. Yıllar içinde 50 kilo zayıflayan Uysal, İstanbul Bilgi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden mezun oldu. Kilolu bir çocukluk ve gençliğin ardından 65 kiloya düşen Uysal, amacının kilolu hastaların zayıflamasını sağlamak olduğunu söyledi.

-"Herkes dalga geçiyordu"

Kilo vermenin zor olmadığını söyleyen ve kilo problemi yaşayanlara önerilerde bulunan Uysal, "Önceden herkes benimle dalga geçiyordu. Kilolarım yüzünden diyetisyen olmaya karar verdim. Üniversiteye başladığımda 115 kiloydum. İki arkadaşımla girdiğim iddia sonucunda 50 kilo birden verdim. Kilo vermek için sağlam bir irade ve sabır gerekiyor" diye konuştu. Bininci obezite ameliyatı Obezite ameliyatlarıyla adından söz ettiren Op. Dr. Metin Karadeniz, bininci obezite ameliyatını gerçekleştirdi. Özel Medifema Hastanesi Obezite Kliniği Sorumlusu olan Karadeniz, "Facebook'ta 13 bin takipçisi bulunan bir gruba sahibim. Hesabımı kendim yönetiyorum. Çünkü hastalar sosyal medya da olsa karşılarında gerçek bir doktor görmek istiyorlar" dedi.
Konular Kadın / Bakım