Düşes Cathrine ilhamını Prenses Diana'dan alıyor

Düşes Catherine'in sık sık eşinin annesi Prenses Diana'nın giyim tarzını kopyaladığı yazılmıştı. Catherine, hâlâ kayınvalidesinden ilham alıyor!

Düşes Cathrine ilhamını Prenses Diana'dan alıyor

Cambridge Düşesi Catherine’in 8 yıllık bir ilişkinin ardından İngiltere’nin gelecekteki kralı olarak görülen Prens William ile evlenmesi tam bir peri masalıydı. Prens’in kalbine giden yolda annesi Prenses Diana’nın tüm iyi yönlerini kopya edip kötü özelliklerinden uzak kalmasıysa sık sık basında yer almıştı.

HUYU DA AYNI

Prenses’in aksine daha ketum olan ancak onun gibi yardım çalışmalarına gönül veren Catherine, kayınvalidesinin giyim zevkini de kopyalıyor. Düğün öncesi katıldığı davetlerde kayınvalidesinin giyim zevkinden ilham alan Düşes, evliliğinin birinci yılını tamamlamasına rağmen bu huyunu sürdürüyor!

Prenses Diana, şık siyah tuvaletleri gösterişli mücevherlerle kombinleyip sık sık davetlerde kullanmıştı. Catherine de aynı şekilde siyahın güzelliğinden ve büyüsünden yararlanıyor.

Sarışın Diana, pembeye de gardırobunda sık sık yer verirdi. Düşes de saç ve ten rengine uygun pembeleri davetlerde tercih ediyor.

Prenses Diana’nın mavi tonlarına olan düşkünlüğü herkes tarafından biliniyor. Catherine de ölen kayınvalidesi gibi katıldığı davetlerde sık sık mavi tonlarında tuvaletler giyiyor.

Prenses Diana gibi Catherine de pastel ve yumuşak tonlardaki ipek kumaşlara düşkün. Muntazam vücut hatlarıyla dikkat çeken Catherine, kayınvalidesi gibi ipekli ve gösterişli tuvaletleri tercih ediyor.