Ebru Çolak ve Tayfun'dan bebek haberine bomba yorumlar!

Sevgilisi Sibel Kirer ile geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız evlenen şarkıcı Emrah’ın ikinci kez baba olmak için gün saydığı iddia edilmişti…

Ebru Çolak ve Tayfun'dan bebek haberine bomba yorumlar!

Emrah’ın oğlunun annesi Ebru Çolak ve oğlu Tayfun bugün Habertürk'te yer alan 'bebek haberi'ni yorumladı.

Emrah’ın oğlu Tayfun “O çocuğun benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum” derken, Tayfun’un annesi Ebru Çolak ise “Emrah doğacak çocuğuna baktığında hiç mi Tayfun’a yaptıkları aklına gelmeyecek?” dedi…

Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan’ın açıklamaları şöyle;

”BENİM YAŞADIKLARIMI YAŞAMASINI İSTEMİYORUM”

Kardeş haberine duyunca şok oldum. Mutlu oldum, sonuçta aynı kanı taşıyacağız. Babam ile uzun zamandır konuşmuyoruz, telefonla bile konuşmadık. O çocuğun benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum.Tek dileğim o. Kardeşimdir, canımdır ama benim yaşadıklarımı yaşamasından korkuyorum.

”İÇİMDE BABAMA DAİR HİÇBİR ŞEY KALMADI”

İçimde hiçbir şey kalmadı babama dair. Bir daha gururumu incitmek istemiyorum. Hiçbir şey gelmiyor içimden.Sibel Kirer ile babamı evli olduklarını biliyorum.Kendileri bana evlendiklerini söylüyorlardı. Ama bu durumdan hiç kimsenin haberi olmayacaktı…İstesem babama ulaşırım ama kendisini arayacağımı sanmıyorum.

Emrah’ın çocuğunun annesi Ebru Çolak’ın açıklamaları şöyle;

”BENİM ÇOCUĞUMA ÇOK ÇEKTİRDİLER”

Rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın. Umarım Tayfun gibi düzgün bir çocukları olur…Tayfun bir süredir güzellik merkezinde çalışıyor. Sibel’in de Emrah’ın Tayfun’a yaptıklarını bilip bir şey söylememesi çok garip. Benim çocuğuma çok çektirdiler. Emrah doğacak çocuğuna baktığında Tayfun’a yaptıkları hiç mi aklına gelmeyecek? Sibel çok iyi anlayacak anneliğin ne demek olduğunu!