Ebru Şallı ile fena dalga geçtiler!

Ebru Şallı’nın “Erkek Rolex takar, Maserati’ye biner” açıklaması sosyal medyada alay konusu olunca Sinan Akçıl, sevgilisine mesaj attı: "Canım bunlar sadece beyinleri klavyede çalışanlar."

Ebru ile fena dalga geçtiler!
Güneş'te yer alan habere göre Harun Tan’la 11 yıl süren evliliğini geçen temmuz ayında noktaladıktan sonra müzisyen Sinan Akçıl’la aşk yaşamaya başlayan Ebru Şallı, erkeklerle ilgili yaptığı açıklamayla şaşırttı. Şallı “Erkek nasıl olmalı?” sorusuna “Erkek dediğin slimfit (dar kesim) gömlek giyer. Maserati’ye biner. Rolex takar. Her türlü müziği dinler, ayrıca dinletir. Kendisini sürekli hafızada tutmak için kalıcı, zarif hediyeler alır!” yanıtını verdi. Şallı’nın yaptığı bu tanımla sevgilisi Sinan Akçıl’ı anlattığı ortaya çıktı.

Bir grup twitter’lı

Ünlü modelin açıklaması sosyal medyada ise alay konusu oldu. Çok sayıda esprili eleştiri yorumu yapılınca Sinan Akçıl, Şallı’ya “Canım benim beyinleri sadece klavyede çalışan bir grup twitter’lı sarmış sana.. Haberin olsun. Eğlenceli bir pazar olmuş, aha ha” mesajını attı. Sinan Akçıl, sevgilisine daha sonra bir demet beyaz gül gönderdi. Güllerle çektirdiği fotoğrafı paylaşan Şallı, altına “Bembeyaz güllerime sımsıkı sarıldım. Unutulmaz bir tarih yazıldı dün akşam” yazdı.

Bayram tatiline çıkan Şallı’ya takipçileri unutulmaz tarih dediği için Akçıl’dan evlenme teklifi alıp almadığını sordu.

Şallı’yla ilgili atılan tweet’ler

➤ Ebru Şallı Rolex takan erkek olur diyerek “vakit nakittir “ demiştir resmen...
➤ Ebru Şallı’ya göre 20 işçi, 20 yıl boyunca yiyip içmeden çalışırsa bir erkek ediyor. 
➤ Ebru Şallı’nın şöhret olabilmek için Ozan Orhon ve Hamdi Alkan maceralarını hatırlayınca çok da tutarlı olduğunu söyleyemeyiz. Slimfitmiş!
➤ Ebru Şallı bunu demişse ülkemde doğum kontrolü gereksiz. Kadın, kadına oturuyoruz işte...
➤ Ebru Şallı’nın açıklamaları gösteriyor ki; iki beyin şahaneliği yaşayan insan birbirlerini bulmuşlar. Sinan Akçıl ve Ebru Şallı.