Ebru ile Sinan Ayşe'ye karşı birleşti

Önceki ay ayrılık kararı alan Sinan Akçıl ile Ebru Şallı, ilişkilerinin kendisinin yüzünden bittiğini açıklayan şarkıcı Ayşe Akın'ın reklam oyununu bozmak için tekrar bir araya geldi.

Ebru ile Sinan Ayşe'ye karşı birleşti
Güneş'in haberine göre 1,5 yıl beraberlik yaşadıktan sonra ayrılan Sinan Akçıl - Ebru Şallı cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Evlenmeleri beklenilen çiftin ani ayrılığına neden olarak Akçıl'ın beste verdiği şarkıcı Ayşe Akın'la kaçamak yapması gösterilmiş, bu durumu doğrulayan Akın da "Sinan hem Ebru, hem benimle aynı anda beraber oldu. Bana resmen aşıktı. Bu yüzden Ebru Şallı bizi kıskanıp küfürlü mesajlar attı. Ben de Sinan'a gidip sevgilisini sakinleştirmesini söyledim. Bu yüzden Sinan'la beraber düet yapma projesini iptal ettim" demişti.

El ele uyuyoruz!

Şallı ile Akçıl, aralarında geçen bütün olayları en ince detayına kadar basında okumaya başlayınca Ayşe Akın'ın kendi üzerlerinden reklam yaptığına kanaat getirdi. İddiaya göre oturup konuşan ikili bu reklam oyununa alet olmamak için bir arada hareket etmeye karar verdi. Akçıl, Şallı'yla ayrılık öncesi  oturdukları eve gidip tekrar beraber olup olamayacaklarını konuşmaya başladı.

Şallıi Akçıl'ın Ayşe'ye aşık olmadığına inandı. Ayrılık sürecinde sosyal medyadan takibi bırakan çift, ilk iş olarak listelerini güncelleyip birbirlerini yeniden takibe başladı. Sinan Akçıl'ın yakın çevresine "Çok mutluyum. Ebru'yla birkaç gündür ele le uyuyoruz" dediği öne sürüldü.