Ebru Şallı: "Sinan bir şarkı yazdı.."

Sinan Akçıl ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan Ebru Şallı, bir bayan arkadaşı ile Arnavutköy Zıpkın Balık’ta yemekteydi.

Ebru Şallı: "Sinan bir şarkı yazdı.."
Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre mekan çıkışı gazeteciler ile ayak üstü sohbet eden Ebru Şallı, aşırı yağan yağmur sebebiyle "Arkadaşlar ıslanmayın, şöyle kenarda sohbet edelim'' diyerek mekan görevlilerinden gazeteciler için şemsiye istedi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı ‘Güzelliğim bozulmasın diye oyunculuk yapmayı düşünmüyorum' açıklaması sorulan Şallı, konuya şu şekilde açıklık getirdi.

Şallı, "Ben öyle bir şey söylemedim. Modellikten sonra başka bir yolda ilerledim, sporcu oldum. Oyunculuk çok güzel bir iş ama çok fazla zaman aldığı için pek düşünmedim. O dönemde çocuklarımı dünyaya getirdim."

ÜÇ SAATTİR YEMEKTEYİM


Gazetecilerin ‘'Sinan Bey yeni çalışmalara başlıyor. Sizin için bir şarkı gelir mi?'' sorusuna güzel model, ‘'Bir şarkı var ama Sinan kendisi söylesin. Benim buradan söylemem olmaz. Çok değerli iki sanatçı Mustafa Ceceli ve İrem Derici'nin birlikte seslendireceği sürpriz bir parça'' dedi.

Gazetecilerin, "Sinan Bey ile yemeğe çıktığınız zaman menüyü siz mi seçiyorsunuz?" sorusu üzerine Şallı, ‘'Hayır ben seçmiyorum. Ben aç dolaşmıyorum, çok fazla yemek yiyorum. Bakın üç saattir yemekteyim. Balık, salata ve üç çeşit meze yedim'' diyerek oradan ayrıldı.

Ebru Şallı: "Sinan bir şarkı yazdı.."