Ebru Şallı'dan konuşulacak dans gösterisi

Ebru Şallı, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından kurulan sanat atölyesinin çalışması ‘Rüya ve Maskeler’ isimli dans gösterisinde sahneye tekerlekli sandalyeyle çıktı.

Ebru Şallı'dan konuşulacak dans gösterisi
Sözcü'de yer alan habere göre yıllar önce dans dersleri aldığını söyleyen Ebru Şallı, sahneye tekerlekli sandalyeyle çıktı. Güzel modelin esnek hareketler eşliğinde sergilediği dans izleyenlerden büyük alkış aldı.

15 GÜNDE HAZIRLANDI

Ebru Şallı, sanat danışmanlığını Tan Sağtürk'ün üstlendiği 'Rüya ve Maskeler' ekibinde yer alan beş ortopedik ve bir işitme engelli dansçıyla birlikte sahneye çıktı. Şallı, engelli dansçılarla birlikte lirik dans yaptı. Güzel model, “Bu geceye yaklaşık 15 günde toplam 3-4 ders alarak hazırlandım” dedi.

SANATÇILARA ÇAĞRI

Son beş yıldır dernekte engelli vatandaşlara pilates dersleri verdiğini belirten Şallı, “Benden ricada bulunulunca ben de elimden geleni yapmak istedim. Bu tür aktivitelere tanınmış isimlerin destek vermesi lazım. Sanatçı dostlarıma engelli vatandaşlarımızla  bu tür etkinliklerde buluşmaları konusunda çağrı yapıyorum” diye konuştu.

Ebru Şallı'dan konuşulacak dans gösterisi

Ebru Şallı'dan konuşulacak dans gösterisi - Resim : 2