Ebru Şallı'nın yüzüne ne oldu?

Son günlerde magazin basınından düşmeyen Ebru Şallı'nın bir fotoğrafı ünlü ismin yüzüne yeni bir operasyon yaptığı iddialarını gündeme getirdi.

Ebru Şallı'nın yüzüne ne oldu?
Milliyet'te yer alan habere göre sevgilisi Sinan Akçıl'dan ayrılmasından sonra adı birçok aşk dedikodusuna karışan Ebru Şallı hacklenme olayıyla ilgili "Herkesin başına gelebilir. Asıl son hacklenme sorunu. Bu dünyada da oluyor. Evinize bir hırsız giriyor ve eşyalarınız çalınıyor öyle düşünün. Arkadaşımla aramdaki mesajların bir yerlerinin kesilip başka yerlere yapıştırılması hoş olmadı. Ben 2 çocuğu olan, 20 yıldır faydalı işler için uğraşan Türkiye'ye mal olmuş bir insanım. Biz o arkadaşımla birlikte çok çalışmalar yaptık, çevrem de biliyor. Buraya da gelecek yine beraber işler yapacağız. Telefonda da konuşuruz, mesajlaşırız da... İlle bir şeyler mi olması gerekiyor?" şeklinde konuştu.

Ebru Şallı'nın yeni görüntüsü ise dikkat çekti. Gündeme gelen fotoğrafta Şallı'nın yüzünün şiştiği görülüyor.

Konuya ilişkin yorum yapan Gizem Özdilli; kendisinin de daha önceden yaptırdığı sonra memnun kalmadığı için vazgeçtiği bu operasyonun yanak dolgusu olduğunu söyledi.