Ebru Yaşar'dan anlamlı sürpriz

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, İstanbul Çevik Kuvvet polislerine sürpriz yaparak onlarla oruç açtı. “Burada bir dilim ekmek bile vatana minnet duygusuyla yoğrulmuştur” diyen Yaşar’a polisler büyük ilgi gösterdi.

Ebru Yaşar'dan anlamlı sürpriz
Yeni Asır'ın haberine göre şarkılarıyla yüz binleri peşinden sürükleyen başarılı sanatçı Ebru Yaşar, Ramazan'da dur durak bilmeden gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz akşam İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne sürpriz ziyarette bulunan ve teşkilatın göz bebeği Çevik Kuvvet polisleri ve şehit aileleriyle iftarda buluşan Ebru Yaşar, polislerle birlikte orucunu açtı.

Çevik Kuvvet polisleriyle aynı sofrayı paylaşan Yaşar, "Burada içtiğiniz çorbanın, yediğiniz aşın tadını hiçbir yerde bulamazsınız. Bu sofradaki bir dilim kuru ekmek bile vatana minnet duygusuyla yoğrulmuştur. Benim için asker ve polisler her zaman imtiyazlıdır. Onlara çok şey borçluyuz. Bir nebzede olsa gönüllerini hoş edip, yüzlerini güldürebiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.

KALPLERİNİ KAZANDI

Polislerin fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen ve şehit yakınlarının anılarını dinlerken gözleri yaşaran ünlü sanatçı, "Önce evlatlarınız bu vatana emanetti, şimdi sizler bize emanetsiniz. Ne zaman nereye isterseniz gelirim. Gönlünüz müsterih olsun. Beni de bir kızınız kabul edin. Sizler bize kahramanlarımızın emanetlerisiniz" diyerek şehit yakınlarının kalbini kazandı.