Ebru Yaşar'dan servet-şov!..

Bebek’te arz-ı endam eden Ebru Yaşar, Maserati otomobili, pırlanta takıları ve baştan aşağı marka giysileriyle 1.6 milyon liralık bir servet taşıdı.

Ebru Yaşar'dan servet-şov!..
Vatan'dan Umut Ünver'in haberine göre Ebru Yaşar, önceki gün Bebek Otel çıkışı baştan ayağa marka kıyafetler içinde objektiflere yansıdı. Gucci marka çantası 7 bin TL, Sanayi 313 Racine Velvet Mules tasarımı ayakkabısı 3 bin 600 TL’ydi.

Aynı ayakkabıdan Gigi Hadid’de de olduğunu hatırlatan muhabirlere “Gigi ayakkabıları yurt dışından, ben oto sanayiden aldım” diye espri yaptı. Parmağında eşi Necat Gülseven’in hediyesi 500 bin TL değerindeki tektaş ile 200 bin TL’lik 5 taş yüzük vardı. Ebru Yaşar, Bebek’ten yine eşinin hediyesi 800 bin TL değerindeki Maserati marka otomobil ile ayrıldı.

Görgüsüzlük değil tercih meselesi

Ebru Yaşar, Demet Akalın’ın 30 bin TL’lik çizmeleri için “Görgüsüzlük” diyen Hande Yener için de şunları söyledi: “Birinin parası var alıyor, diğerinin parası var almıyor. Görgüsüzlük değil, tercih meselesi. Hande’nin de muhakkak alacak parası vardır ama almayı tercih etmiyordur.”