Ebubekir Öztürk diziden kovuldu!...

Tepkiler üzerine oyuncunun anlaşmalı olduğu yapım şirketi Es Film, sözleşmenin iptal edildiğini ve oyuncunun "Payitaht Abdülhamit" adlı diziden çıkarıldığını bildirdi.

Ebubekir Öztürk diziden kovuldu!...
Hürriyet'te yer alan habere göre 'Kolpaçino' sinema filmi serisinde canlandırdığı 'Ganyotçu' karakteriyle tanınan Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na küfür ettiği görüntüler sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

İŞTE O İĞRENÇ GÖRÜNTÜLER (VİDEO)

İzmir Marşı'nı sık sık konserlerinde seslendiren Haluk Levent de sosyal medya hesabından isim vermeden Öztürk'ün tavrına tepki gösteren bir mesaj yayınladı.

Ebubekir Öztürk diziden kovuldu!...

Tepkiler üzerine oyuncunun anlaşmalı olduğu yapım şirketi Es Film, sözleşmenin iptal edildiğini ve oyuncunun TRT'de yayınlanan Payitaht Abdülhamit adlı diziden çıkarıldığını bildirdi.

Ebubekir Öztürk diziden kovuldu!... - Resim : 2

ÖZTÜRK'TEN AVUKATI ARACILIĞIYLA AÇIKLAMA

Video ile ilgili haberlerin ardından Öztürk avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı. Açıklamada, videonun bir bölümünün kesilerek yayınlandığı ileri sürüldü. Açıklamada, "Müvekkilimiz, sadece bir kısmı yayınlanmak suretiyle bağlamından koparılan ilgili görüntüler nedeniyle istemeden incitmiş olduğu samimi vatandaşlarımızdan özür dilemektedir" denildi.