Ece Doğulu 11 yılı tek seferde sildi!

Ozan Doğulu’nun eski eşi Ece Hanım’dan sitemkar hamle geldi! Haziran’da boşandığı 11 yıllık eski eşinin soyadını kullanan Ece Hanım, önceki gün Instagram’da ‘Doğulu’ soyadını silip kızlık soyadı olan Yosmaoğlu’nu kullanmaya başladı.

Ece Doğulu 11 yılı tek seferde sildi!
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre soyadı değişikliğinin sebebi Ozan Doğulu’nun şarkıcı Hera ile aşkını ulu orta yaşamaya başlaması.

Çapkınlıklarıyla magazin manşetlerinden düşmeyen Ozan Doğulu'nun, evliliğine mal olan genç popçu Kübra Hera Aslan ile sık sık bir araya gelmesi, eski eşinin canına tak ettirdi. 3 çocuğuna rağmen ünlü müzisyen ile 11 yıllık evliliğini Haziran'da bitiren Ece Hanım, boşanma sonrası 'Doğulu' soyadını kullanmaya devam etmişti. Ancak eski eş, Doğulu'nun Eylül ayında Bodrum'da Takvim objektifine yakalandığı 29 yaşındaki popçuyla ilişkisinin günyüzüne çıkmasından rahatsız oldu.

AYNI EVE Mİ TAŞINDILAR?

Bugüne kadar Doğulu'nun çapkınlıklarına sessiz kalan Ece Hanım, ünlü müzisyene tepkisini ilk kez sosyal medyada ortaya koydu. Boşanmasına rağmen eski eşinin soyadı olan 'Doğulu'yu kullanan Ece Hanım, önceki gün Instagram'da kızlık soyadı olan 'Yosmaoğlu'nu kullanmaya başladı. Yosmaoğlu, artık eski eşinin soyadıyla anılmak istemediğini gözler önüne serdi. Bu arada Ece Hanım'ın, bu hamlesinin diğer gerekçesi ise Ozan Doğulu ile aynı zamanda albümünün yapımcısı olduğu Hera'nın sık sık İstanbul'un tenha mekanlarında bir araya gelip; aynı evde yaşamaya başladıkları iddiası.

HERA KRİZİ!

Güzelliğiyle dikkat çeken 29 yaşındaki Kübra Hera Aslan, Ozan Doğulu sayesinde spikerlikten şarkıcılığa adım attı...