Ece Doğulu, Tuba Peksayar'ı takipten çıkardı

Ozan Doğulu, geçtiğimiz gece Tuba Peksayar’la şok kareleri için ‘Fotoğraflar yanlış açıdan çekildi’ dedi. Peksayar ise ‘Ece Doğulu ile dostluğumuz etkilenmez’ yorumu yaptı. İlk hamlesini yapan Ece Hanım ise Peksayar’ı takipten çıkardı!..

Ece Doğulu, Tuba Peksayar'ı takipten çıkardı
Takvim Gazetesi'nden Halil Çilingir'in haberine göre Ozan Doğulu'nun sosyetik Tuba Peksayar'la geçtiğimiz gece yaptığı kaçamak basına yansıyınca ortalık karıştı! Ece Doğulu'yla 10 yıllık evli ve 3 çocuk babası Doğulu, ihanetin ardından basın açıklaması yaptı.

Peksayar'la 'dostane' bir şekilde eğlendiğini öne süren ünlü müzisyen şunları söyledi: "Yıllara dayanan arkadaşlık, tamamen tesadüfi olarak karşılaşılan bir mekanda, yanlış açıdan çekilen bir fotoğraf ile yanlış anlaşılmaya yol açarak huzurumuzu kaçırmıştır. Gerçekdışı olan bu habere itibar edilmemesini rica ederim." İhanetin başrolündeki bir diğer isim olan Peksayar da şu yorumu yaptı:

AÇIKLAMALARA İNANMADI!

"Ozan Doğulu ve Kenan Doğulu yaklaşık 20 yıllık arkadaşım olup 13.03.2017 tarihinde Ozan Doğulu ile tesadüfen Whisper adlı mekanda karşılaşmamız ve sohbet esnasında haberimiz olmadan çekilen fotoğraflar asılsız bir şekilde 'Kafa karıştıran arkadaşlık' olarak haber yapılmıştır. Gerek Ozan Doğulu gerek Ece Doğulu ile olan dostluğum bu haberle sekteye uğramayacaktır. Ancak Whisper kamera kayıtları bizim mekanda arkadaş olarak sohbet ettiğimizin kanıtı olacak ve asparagas haberin, kişilerin hayatını olumsuz etkilemeye yönelik olduğunu gösterecektir."

Eşinin ihanetiyle gözlerin çevrildiği Ece Doğulu'nun ise yakın çevresinden alınan bilgiye göre dünden beri çok üzgün olup sürekli gözyaşı döktüğü öğrenildi. Ozan Doğulu ve Tuba Peksayar açıklamalarında 'arkadaş' olduklarını özellikle belirtse de bu ifade Ece Hanım için hiç de inandırıcı bulunmadı! Ece Doğulu'nun dün sabah ilk işi Tuba Peksayar'ı instagram'da takipten çıkarmak oldu.

Böylece Ece Hanım, Peksayar'la arkadaşlığını da tamamen bitirdiğini gözler önüne serdi... Tüm bu gelişmelerin ardından Ece Doğulu'nun eşinden boşanıp boşanmayacağı ise merak konusu.

BOŞANMA KONUSU GÜNDEMDE

Eşinin ihanetini daha önce çocukları için affeden Ece Doğulu'nun yakın dostlarına "Ozan'ın alenen beni aldatması her şeyi bitirdi. Onu affetmeyi düşünmüyorum" dediği iddia edildi.

Ece Doğulu, Tuba Peksayar'ı takipten çıkardı


ARKADAŞLIK BİTTİ

Kaçamak yaptığı Ozan Doğulu'nun eşi Ece Doğulu'yla da arkadaş olduğunu söyleyen Tuba Peksayar için bu ihanetin faturası ağır olacağa benziyor. Zira Peksayar, "İkiliyle dostluğumuza zarar gelmez" dese de Ece Doğulu aynı fikirde olmadığını gösterdi.

Tuba Peksayar'ı instagram'da takip eden Ece Hanım, ihanetin ortaya çıktığı 16 Mart itibariyle sosyetik güzeli sosyal medyadan sildi. Böylece Doğulu'nun takip listesindeki tek 'Tuba', Tuba Gültekin olarak kaldı. Bunun üzerine akıllara "Ece, eşini de takipten çıkaracak mı?" sorusu geldi...