Ece Erken Alişan'ı sildi!..

Ece Erken, mahkemelik olduğu Demet Akalın'la barışan yakın dostu Alişan'ı sosyal medya hesabında takipten çıkardı. Erken, Alişan'a "Mahkemelik olduğum için değil her şeyi bildiğim içi kırgınım. İnsan olmak kuruş ile değil duruş ile ölçülür." diyerek sitem etti.

Ece Erken Alişan'ı sildi!..
MedyaRadar'ın haberine göre 6 yıl önce küsen Demet Akalın ve Alişan, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında gözyaşları içinde barıştı. Eskiden Demet Akalın'la yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ancak şimdilerde mahkemelik olan Ece Erken, Alişan'a tepki göstererek takipten çıkardı.

Erken'in bu hareketi Alişan ve Ece küstü yorumlarına sebep oldu. Alişan ise samimi olduğu arkadaşı Ece Erken'i takip etmeye devam ediyor.

"İNSAN OLMAK KURUŞ İLE DEĞİL DURUŞ İLE ÖLÇÜLÜR"

Alişan'ı takipten çıkarmasıyla alakalı açıklama yapan Ece Erken, "Kimin kimin hakkında ne konuştuğunu bilince ortada şeref, namus varsa özür yoksa kimse 'Ne mutlu barışmışlar' sözünü benden beklemesin. Ben mahkemelik olduğum için değil her şeyi bildiğim için kırgınım zaten bu barışın olacağı haftalar önce yayında söylemiştim. Beşi Bir Yerde'ye kadar! İnsan olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür." dedi.

Ece Erken Alişan'ı sildi!..