Ece Erken: "Çağla Şıkel yokken ben vardım"

Alişan'la hafta sonu programı sunacağını açıklayan Ece Erken 'Bu duruma Çağla Şikel bozulmayacak mı?' sorusu üzerine 'O yokken ben vardım, biz Alişan'la 20 yıldır tanışıyoruz' dedi.

Ece Erken: "Çağla Şıkel yokken ben vardım"
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre ünlü sunucu Ece Erken yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Alişan’la program yapacaklarına dair çıkan haberlere açıklık getiren Ece Erken, “Bizim Alişan’la yıllardır bu tarz haberimiz çıkar, ya aşk ya iş. Herhalde bu kez iş tutacak. Çok teklif var. Ama benim onaylayacağım bir proje onun da dizisi var. Nasıl olacak bilmiyoruz ama haftada bir gün istiyoruz. Rahmetli Cenk Koray’ın sunduğu Tele Pazar gibi bir format düşünüyoruz. Biz o tarz bir programı çok iyi sunarız” dedi.

Çağla Şıkel’in bu duruma bozulabileceği hatırlatıldığında ise Erken, “Onlar uzun yıllardır ikili ama biz daha uzun yıllardır arkadaşız. Onlarda her gün görüşmekten samimi olabilir ama bizimki birazcık daha eski, 20 yıl” diyerek ünlü mankene meydan okudu. Hayatında kimsenin olmadığını belirten Erken, “Alişan’la beraber evlilik programlarına çıkacaktık ama bu programlarda kalktı. Alişan oraya da çıktı ama bulamadı. Eymen’e ağabeylik yapacak birini artık bende arıyorum” diyerek mesaj yolladı.

İREM DERİCİ GİBİ DİYET YAPMIYORMUŞ

Uzun saçlarını 20 yıl sonra kestirip eski küt haline dönen sunucu, verdiği kilolarla da dikkat çekti.

Verdiği kilolar yüzünden sağlık sorunu yaşayan ve hastaneye kaldırılan İrem Derici konusuna değinen Erken, diyet yapmadığını oğlu Eymen’in peşinde koştururken zayıfladığını söyledi. Ünlü sunucu, “İrem zayıflamak istediği için zayıflıyor bende öyle bir durum yok. Ben çocuğumun peşinden koşturduğum için mecburen zayıflıyorum. Erken kalkıyorum. Gece 2’ye kadar uyuyamıyorum” dedi.

DOLUNAY’DA PATLAMIŞLAR

Evlenmeye hazırlandığı Eda Erol'la sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Alişan’ın biten ilişkisi hakkında ise Ece Erken, “Çok üzüldüm. Dolunay’ın etkisine bağladım. Dalga geçtiler ama bende Dolunay’da birçok kişiyle kavga ettim. Biriktirmişler biriktirmişler Dolunay’da patlamışlar. Allah ikisine de hayırlısını nasip etsin” diye konuştu.

Ece Erken: "Çağla Şıkel yokken ben vardım"