Ece Erken: ''Evet, boşanıyoruz''

Ece Erken-Serkan Uçar çiftinin bir yıllık evliliği bitiyor...

Ece Erken: ''Evet, boşanıyoruz''
Hürriyet'ten Büşra Bozok Aytek'in haberine göre Ece Erken-Serkan Uçar çiftiyle ilgili ortaya atılan boşanma iddiaları doğru çıktı.

Geçen yaz Çeşme’de evlenen Ece Erken ve Serkan Uçar’ın mutluluğu kısa sürdü. Beş aylık flört sonrası ailelerine bile haber vermeden nikah defterini imzalayan ikili, bir yılın sonunda anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Evliliğin ilk dönemlerinde Erken’in kendisinden 11 yaş küçük olan Uçar’ın ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edildiği yönünde haberler çıkmış, ancak bir süre sonra sular durulmuştu.

Çift mutluluklarını iki ay önce de Eymen adlı oğullarıyla perçinlemişti. Ancak kapalı kapılar ardından yaşanan sorunlar, onları boşanma noktasına getirdi.

Geçtiğimiz günlerde ünlü sunucunun sosyal medya hesaplarından “Uçar” soyadını silmesi, krizin ilk işareti kabul edildi. Devamında Ece Erken’in ailece çıktıkları Çeşme tatilinden oğlu Eymen’le dönmesi “boşanma” iddialarını daha da alevlendirdi.

Söylentiler, Ece Erken tarafından da doğrulandı: “Evet, boşanıyoruz. Evleri ayırdık ve ben davayı açtım. Anlaşmalı olarak boşanacağız, ikimizin de birbirinden herhangi bir talebi yok.”