Ece Erken: "Siz Gülben'i samimi buldunuz mu?"

Televizyoncu Erhan Çelik'le anılan Ece Erken, Çelik'in eski eşi Gülben Ergen'i samimiyetsizlikle suçladı. Gülben Ergen, iddialara isyan eden Ece Erken'e, Instagram'dan "Takma kafana böyle şeyleri" yazmıştı...

Ece Erken: "Siz Gülben'i samimi buldunuz mu?"
Sözcü'de yer alan habere göre ünlü sunucu ve oyuncu Ece Erken, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Adı Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'le anılan Erken, bu iddialara yönelik soruları yine net bir şekilde yalanladı.

Haberlerden çok rahatsız olduğunu dile getiren Erken, “Onların arasında olan bir şeye beni de dahil ettiler. Ben hakkımı arayan bir kadınım, haksızlığa gelemem. O kişi benim için sadece 'Erhan Bey’dir. Benim için kesinlikle 'Erhan' olmaz” diye konuştu.

Ece Erken, Gülben Ergen’in Instagram’dan; “Güzel kız! Takma kafana böyle şeyleri… Oğlunla yaşamın keyfine var. Ben her türlü desteğimle yanındayım” yorumunu da değerlendirdi. Ünlü sunucu, “Yorumu samimi buldunuz mu?” diye soran gazetecilere “Siz buldunuz mu? Cevabı kamuoyuna bırakıyorum. Sağ olsun yine de geç de olsa cevap verdi. İki senedir hayatımda kimse yok” diye karşılık verdi.

“O NAFAKA DADIYA YETMEZ”

Öte yandan Ece Erken, boşandığı eşi Serkan Uçar’ın oğlu Eymen’e ödemesi gereken nafakayı ödemediği için haciz işlemi başlattığını doğruladı. Erken, “Ben gereken indirimi yapmıştım. Mahkemenin bize verdiği hak budur. 12 ay ödenmeyen borcu affettim, sonrasında iki ay daha bekledim. Eymen'in okul masrafları dâhil her şeyini ben üstleniyorum. Zaten onun vereceği meblağ dadısının maaşı bile değil. Çalışan bir anneyim sonuçta. Dadı da şart” ifadelerini kullandı.