Ece Erken'den Barbaros Şansal'a ağır sözler!

Sunucu Ece Erken sosyal medya hesabından, geride bıraktığımız akşam gözaltına alınan modacı Barbaros Şansal hakkında zehir zemberek bir paylaşımda bulundu.

Ece Erken'den Barbaros Şansal'a ağır sözler!
Sözcü'de yer alan habere göre bir süredir, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşayan modacı Barbaros Şansal, önceki gün Türkiye’ye ağır hakaret ettiği görüntüleri sosyal medyadan yayınlamıştı.

Bu paylaşımları sonrasında sınırdışı edilen Şansal, Türk Hava Yolları'nın 20.55 tarifeli uçağıyla İstanbul'a gönderildi. Uçaktan inerken gözaltına alınan Şansal, bu sırada aprona giren şahıslar tarafından linç edilmek istendi.

“TUTAMADIM İÇİMDE”

Yaşanan bu gelişmelerin ardından sunucu Ece Erken sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Barbaros Şansal hakkında ağır sözler sarf etti.

İşte Ece Erken’in modacı hakkındaki satırları: “Tutamadım içimde yazdım! Bindiği uçakta taşkınlık çıkartmış! Ya sen kimsin bizim ülkemize laf ediyorsun! Haddine mi be adamcık! (KKTC bu adamcığın açıklamalarından sonra sınırdışı etmiş,şimdi İstanbul aktarmalı başka bir ülkeye geçiyormuş,uçakta da olay çıkarmış)

Ece Erken'den Barbaros Şansal'a ağır sözler!

Ece Erken'den Barbaros Şansal'a ağır sözler! - Resim : 2