Ece Erken'den konuşulacak açıklamalar

Ece Erken, daha önce boşanma davasıyla ilgili konuştuğu için kendisine küstüğünü belirtip 'Beni düşman ilan etti' dediği Demet Akalın'la sosyal medyadan hala takipleştiklerini söyledi.

Ece Erken'den konuşulacak açıklamalar
Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Etiler Serafina'da objektiflere yansıyan Ece Erken, sunuculuk yaptığı magazin programında Demet Akalın'ın boşanmasıyla ilgili yorum yaptığı için ünlü şarkıcının kendisine küstüğünün hatırlatılması üzerine "Sıkıntı yok birbirimizi sosyal medyadan takip ediyoruz, takipten anlıyorum sıkıntılı mı değil mi? Benim Demet'i silecek durumum yok sıkıntım yok kimseyle. Program nedeniyle fazla sıkıntı yaşamıyorum zaten tanımadıklarım hakkında fazla yorum yapmıyorum tanıdıklarım da bozulmuyor, doğruları söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Erken, boşandığı eşi Serkan Uçar'ın kendisine ödediği nafakadan vazgeçmesi halinde oğulları Eymen'e Erken soyadını vermesi içi yaptığı teklifle ilgili soru üzerine ise "Yeri gelirse ben de dava açılabilirim, Işın Karaca da yaptı, Eymen büyüdüğü zaman kimin soyadını isterse karar verip alsın" cevabını verdi.