Ece Erken'den olay Demet Şener açıklamaları

Geçtiğimiz yaz canlı yayında Demet Şener ile gerilimli anlar yaşayan Ece Erken, hafta sonunda Şener ile bir mekanda karşılaşarak uzlaştı. Demet Şener ve Ece Erken sürpriz buluşmada neler konuştu?

Ece Erken'den olay Demet Şener açıklamaları

Ece Erken, "Söylemesem Olmaz" canlı yayınında "Demet Şener'e İbrahim Kutluay ile spor salonunda tanışma olayını ve Demet Akalın'ın 'Bir adaşım var onu döveceğim' açıklamasını sordum. Bana anlattığına göre; İbrahim Kutluay, Demet Şener'e hayran olduğu için aynı spor salonuna kayıt yaptırmış. Demet'in söylediğine göre İbrahim, bir gün Demet'in arabasının önüne atlayarak hayranlığını söylemiş. Demet, İbrahim'e 'Kız arkadaşınla ayrıldın mı?' diye sorunca 'Ayrıldım, kurtuldum' yanıtını vermiş. Bunun üzerine Demet, İbrahim'e telefonunu vermiş. Demet, 'O dönem İbrahim ikili oynadıysa onun günahı. Bana söylediği buydu' diyor. Demet Akalın ve İbrahim Kutluay Mayıs'ta ayrılıyorlar, Demet Şener ve İbrahim Kutluay'da Temmuz da beraber olmaya başlamış.

Edvina Sponza olayını sorduğumda ise Demet, 'İbrahim bunu bana hiç yansıtmadı. Öyle ki gündüz 4'te 'Seni Özledim' deyip eve gelirdi. Gözlerimin içine bakıp 'Aşkım, karıcığım' derdi. Kulağıma gelen dedikoduları İbrahim'e sorduğumda hep yalanladı.' dedi. 

Icloud'da Edvina Sponza'nın İbrahim'in telefonuna gönderdiği fotoğraflar bilgisayara da düşüyor. Demet bilgisayarda o fotoğrafları görünce Edvina ve İbrahim arasındaki gerçeği öğreniyor.

Bana bir fotoğaflar gösterdi o fotoğrafları ucundan basına gösterse Edvina sokağa çıkamaz. Midem bulandı. İbrahim Kutluay ve Edvina Spoza olayı bir aşk mı yoksa Edvina'nın bildiği başka bir şeyler mi var bilemiyorum"
şeklinde çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Ece Erken'in açıklamalarının tamamını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...