Edip Akbayram genç hayranına sürpriz yaptı!

Mersin’in Silifke ilçesinde düzenlenen 42. Uluslararası Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında konser vermek için gelen ünlü sanatçı Edip Akbayram, trafik kazası sonucu sakat kalan 30 yaşındaki Eren Tehneldere isimli hayranını evinde ziyaret etti.

Edip Akbayram genç hayranına sürpriz yaptı!
CİHAN'da yer alan habere göre hayranı olduğu Akbayram’ı görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Eren Tahneldere, bübyük bir hayalinin gerçekleştiğini aktardı.

Uluslararası Silifke Kültür Haftasının ikinci gününde konser vermek için ilçeye gelen Edip Akbayram, hiç vakit kaybetmeden hayranını evinde ziyaret etti. Ünlü sanatçıya, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Pop Müizk Sanatçısı Ali Altay, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, İlçe Sekreteri Ersin Servi, Belediye Kültür Müdürü Üstün Zayim ve Kültür Haftası için Silifke’ye misafir olarak gelen İzmir-Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’te eşlik etti.

Eren’in yatağının yanı başına oturan Edip Akbayram, hayranıyla yakından ilgilenerek, ailesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Saçını okşadığı ve öptüğü Eren’e, hiçbir zaman umudunu yitirmemesi gerektiğini belirten ünlü sanatçı Edip Akbayram, “Kardeşimiz trafik kazası sonucu yatağından kalkamadığı için bizde kendisini evinde ziyaret etmek istedik. Ben de ona moral olsun diye hem ailesini hem de kendisini görmeye geldim. Eren, inşallah ayağa kalkıp iyileştiğinde şarkılarımızı birlikte söyleme imkânı da bulacağız. Hayranlarımız her zaman bizi görmeye gelecek değil ya. Bazen bizde hayranlarımızı görmeye gideceğiz. Kardeşim Eren’e ve ailesine çok geçmiş olsun diyorum.” dedi.

Ailece Edip Akbayram hayranı olduklarını belirten Eren Tehneldere’nin annesi Şerife Tehneldere ise “Oğlumun en büyük hayali Edip Akbayram’ı yakından görmek ve onun ellerini tutmaktı. Küçükken bile hep onun şarkılarıyla büyüdü. Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde değerli sanatçımız bizleri evimizde ziyaret etti. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut da Eren Tehneldere ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, muayene ve tedavi esnasında bir ihtiyaçları olduklarında, gereken desteği sağlayacaklarını belirtti.

Edip Akbayram genç hayranına sürpriz yaptı!