Edirne canisine 4 müebbet!..

4, 9 ve 10 yaşındaki yeğenleri ile ağabeyini başlarına baltayla vurarak öldürdükten sonra cesetleri ateşe veren 26 yaşındaki Feyyaz Doksat hakkında 4 kez ağırlaştırılmış hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Edirne canisine 4 müebbet!..
Yeni Asır'da yer alan habere göre Edirne'de aynı evde kaldığı ağabeyi 38 yaşındaki Hüseyin, yeğenleri 4 yaşındaki Ertuğrul, 9 yaşındaki İsmail ve 10 yaşındaki Büşra Doksat'ı başlarına baltayla vurarak öldüren 26 yaşındaki Feyyaz Doksat hakkında 4 kez ağırlaştırılmış hapis cezası istemiyle dava açıldı. Suçlamaları reddeden Doksat'ın vahşetini Adli Tıp Kurumu raporu tüm boyutlarıyla ortaya çıkardı.

Raporda Doksat'ın bonzai kullandığı, yakalandığında üzerinde bulunan pijama, terlik, testere ve baltada, ağabeyi ve yeğenlerinin kan örnekleri çıktığı yer aldı.

Feyyaz Doksat, geçen yıl Ağustos ayında bonzai aldıktan sonra Karaağaç Mahallesi'nde aynı evde oturduğu ağabeyi Hüseyin, yeğenleri Ertuğrul, İsmail ve Büşra'yı başlarına baltayla vurarak öldürmüştü.

TESTERE İLE KESTİ

Ağabeyinin bir bacağını testere ile kestikten sonra cesetleri bahçedeki kanepenin üzerine toplayan ve kanepeyi ateşe veren Feyyaz Doksat, evden kaçmıştı. Yangını gören komşular yanan kanepenin üzerindeki cesetleri indirerek yangını söndürmüş, bu olaydan kısa bir süre sonra Feyyaz Doksat, Fen Lisesi yanında bulunan köprüye yakın bir yerde görülmüş ve polis tarafından kovalama sonucu yakalanmıştı.